Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018

Στο πλευρό του Κώστα Μαμουλάκη ο Στέλιος Γιαννικάκης

Με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ξενοδοχείου Fodele Beach & Water Park Holiday Resort Στέλιο Γιαννικάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.


Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου, συζητήθηκαν διάφορα θέματα του Δήμου γενικότερα, αλλά και του Φόδελε ειδικότερα, καθώς και οι επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο Στέλιος Γιαννικάκης εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του Κώστα Μαμουλάκη, κάνοντας αναφορά στο ήθος, την αξιοπιστία, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα που έχει επιδείξει. Τόνισε δε ότι τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιηθεί σημαντικό έργο στο Δήμο Μαλεβιζίου, έργο το οποίο και πρέπει να συνεχιστεί προς όφελος του τόπου και των ανθρώπων του.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ Κώστας Μαμουλάκης από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Στέλιο Γιαννικάκη για την υποστήριξη και τα καλά του λόγια, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πολύχρονη συνεισφορά της οικογένειας Γιαννικάκη στην τοπική κοινωνία, αλλά και στο υψηλό αίσθημα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που επιδεικνύει εδώ και πολλά χρόνια, μέσα από σειρά σημαντικών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............
</