Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης πάει για την περιφέρεια Κρήτης

Ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης φαίνεται να είναι για την ηγεσία της Ν.Δ. ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κρήτης. Το αυτοδιοικητικό πρόσωπο με σύγχρονο, κατά κοινή παραδοχή, πολιτικό προφίλ, είναι ο πρώην δήμαρχος Ανωγείων. 
Παρά το γεγονός ότι ο κ. Κεφαλογιάννης προέρχεται από τα σπλάχνα της Φιλελεύθερης Παράταξης, λόγω του μετριοπαθούς προφίλ που έχει εύκολα μπορεί να διεισδύσει και σε άλλους πολιτικούς χώρους. Στο συγκεκριμένο πρόσωπο κατέληξε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ζυγίζοντας τα θετικά που εκπέμπει η εν λόγω επιλογή.

Τα βασικά στοιχεία που οδήγησαν στην υποψηφιότητα του Σωκράτη Κεφαλογιάννη είναι ότι διαθέτει αυτοδιοικητική εμπειρία, ενώ ταυτόχρονα είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά πώς λειτουργεί το σύστημα των Βρυξελλών.
Εκτός από όλα αυτά, σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Ν.Δ. ο νεαρός πολιτικός καταγράφει τεράστια απήχηση στα δυναμικά κοινά, ενώ διεμβολίζει σε σημαντικό βαθμό και την εκλογική πελατεία του απερχόμενου περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη.
Φυσικά, η υποψηφιότητα Κεφαλογιάννη αναμένεται να συσπειρώσει στον απόλυτο βαθμό και το νεοδημοκρατικό ακροατήριο, ενεργοποιώντας στο πλευρό του το σύνολο των εν ενεργεία βουλευτών. Καθοριστική θεωρείται -όπως είναι λογικό και η συμβολή του γραμματέα της Ν.Δ., Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος αποθεώνει στην κυριολεξία την κομματική επιλογή.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Στο Τσαλικάκι βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας
Στο Γάζι ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Κατσαμάς – Τριαλώνη στο πλευρό Μποκέα για το τοπικό Γαζίου
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Tο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου .............