Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018

Με επιτυχία η ημερίδα του Δήμου Χανίων: “Αναγνώρισε και ώθησε τις επαγγελματικές σου δεξιότητες”

Αναγνώρισε και ώθησε τις επαγγελματικές σου δεξιότητες” ήταν το “σύνθημα” της επιτυχημένης ημερίδας που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων και απευθύνθηκε σε άτομα με κινητική και αισθητηριακή αναπηρία
Ημερίδα, με θέμα: “Αναγνώρισε και ώθησε τις επαγγελματικές σου δεξιότητες” διοργάνωσαν την Παρασκευή (16/11) το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας ΑμεΑ & Ισότητας του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με το Σωματείο ΑμεΑ Ν. Χανίων και την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ., στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου.
Στόχος της ημερίδας, που απευθύνθηκε σε άτομα με κινητική και αισθητηριακή αναπηρία, ειδικούς παιδαγωγούς, γονείς και φοιτητές, ήταν η συμβουλευτική υποστήριξη για την προώθηση στην εργασία.
Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση και ενδιαφέρον από τους δημότες των Χανίων και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να λύσουν πλήθος αποριών σχετικά με τα δικαιώματα, τις επαγγελματικές ευκαιρίες και την ανάδειξη δεξιοτήτων των ΑΜΕΑ.
Την Ημερίδα χαιρέτισε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας ο οποίος τόνισε ότι “παρόλο που ο Δήμος Χανίων δεν ήταν φιλικός στα ΑμεΑ, έχουμε ήδη ξεκινήσει τη βελτίωση των υποδομών μας”.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, προστασίας ΑΜΕΑ και Ισότητας Ελευθερία Αλιφιεράκη και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αντώνης Βαρδάκης έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση, ενώ ο δικηγόρος Γρηγόριος Τζανάκης, απευθυνόμενος, κατά την ομιλία του, στους διοργανωτές της ημερίδας, ανέφερε “Είναι δική μου τιμή κι ευχαρίστηση η συμμετοχή μου σε μια τέτοια εκδήλωση που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην πόλη μας μετά την ψήφιση του νόμου 4488/2017 για την υλοποίηση των δεσμεύσεων της Πολιτείας για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ. Μπράβο για την κοινωνική σας ευαισθησία και το όραμα που διακονείτε”.
Η συμμετοχή ήταν ελεύθερη, ενώ δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.
p2
p3

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Κορνάρεια 2019 με πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Γιώργος Σεφέρης, «Ζήτημα φωτός» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2019 Δήμου Πλατανιά
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ 2019
Δαμάστα Αύγουστος 2019 Εκδηλώσεις
Γιορτή Κίτρου στο Γαράζο απο 18 έως 21 Αυγούστου
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ