Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας ο Ζαχαρίας Καλογεράκης

Με ανακοίνωση η παράταξη του νυν δημάρχου Ζαχαρία Καλογεράκη, γνωστοποίησε πως είναι έτοιμη να διεκδικήσει εκ νέου την δημαρχία Μινώα Πεδιάδας με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο.
Στη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος  έθεσε στην κρίση της παράταξης το έργο και τις προτάσεις της δημοτικής αρχής.
«Από το σύνολο των παρευρισκόμενων, αποφασίστηκε  η παράταξη μας, με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Ζαχαρία Καλογεράκη,  με το σχέδιο και τις προτάσεις της  να είναι παρούσα στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.», ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της συγκέντρωσης.

«Από το σύνολο των παρευρισκόμενων, αποφασίστηκε  η παράταξη μας, με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Ζαχαρία Καλογεράκη,  με το σχέδιο και τις προτάσεις της  να είναι παρούσα στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές», η τελική απόφαση της συγκέντρωσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης  «Τόπος με Μέλλον»
«Στόχος της παράταξης από την πρώτη στιγμή ήταν η συγκρότηση, η λειτουργία, και η ενότητα του νέου Δήμου, η οικονομική του αυτοδυναμία, η ανάπτυξη και το μέλλον του τόπου. Έμπρακτη απόδειξη τα  μικρά και μεγάλα έργα σε όλη την επικράτεια του δήμου, πολλά από τα οποία  βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ έχουν  δρομολογηθεί πολλά νέα.
Συστρατευτήκαμε  με σκοπό να υπηρετήσουμε διαχρονικά το δημόσιο συμφέρον και όχι τις προσωπικές μας φιλοδοξίες.
Σεβαστήκαμε την διαφορετική άποψη, συνεργαστήκαμε  και στηρίξαμε όλες τις δημιουργικές πολιτιστικές και αθλητικές πρωτοβουλίες  αναδεικνύοντας  την δυναμική του τόπου μας.
Παρά τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες περιήλθε τόσο η αυτοδιοίκηση όσο και η χώρα, προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στα προβλήματα άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι.
Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Αξιοποιώντας την εμπειρία και τη γνώση που αποκομίσαμε μέσα από τη δράση μας τα προηγούμενα χρόνια, σχεδιάζουμε και δουλεύουμε πάνω στο αναπτυξιακό μοντέλο της περιοχής που αλλάζει, ειδικά με την κατασκευή του νέου αεροδρομίου. Με σχέδιο, όραμα και συγκεκριμένες προτάσεις αντιμετωπίζουμε τα νέα δεδομένα διεκδικώντας  για τον τόπο και τους  πολίτες.
Στη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος  έθεσε στην κρίση της παράταξης το έργο και τις προτάσεις της δημοτικής αρχής. Από το σύνολο των παρευρισκόμενων, αποφασίστηκε  η παράταξη μας, με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Ζαχαρία Καλογεράκη,  με το σχέδιο και τις προτάσεις της  να είναι παρούσα στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Με συνέπεια και πίστη σε αρχές και αξίες, ανανεωμένοι, με σχέδιο και πρόγραμμα  για το μέλλον του τόπου μας, καλούμε δίπλα μας  κάθε ενεργό και δημοκρατικό συμπολίτη και συμπολίτισσα μας και ιδιαίτερα τους νέους στους οποίους  ανήκει το αύριο του τόπου.
Αντίπαλοι για εμάς είναι μόνο τα προβλήματα.
Όλοι μαζί κατακτήσαμε πολλά.
Όλοι μαζί συνεχίζουμε.»
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα