Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

Συναντήσεις, κατευθύνσεις και δημοκρατικά μηνύματα σε πόλη του Νομού Λασιθίου

Τις προηγούμενες ημέρες ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κύριος Λευτέρης Αυγενάκης. είχε στείλει Αυστηρή προειδοποίηση σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ώστε να είναι προσεκτικά στις δηλώσεις στήριξης σε υποψηφίους στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Με εγκύκλιό του, ο γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ υπογραμμίζει στα «γαλάζια» στελέχη που κάνουν δηλώσεις στήριξης υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές χωρίς να έχουν ενημερωθεί από το κόμμα αν ο υποψήφιος ή ο συνδυασμός υποστηρίζεται.Όπως επισημαίνει ο Γραμματέας με εγκύκλιό του:
«Εν όψει των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019 εφιστούμε την προσοχή στα στελέχη μας αναφορικά με δημόσιες δηλώσεις ή στηρίξεις υποψηφίων Περιφερειαρχών, Δημάρχων και μελών Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβουλίων, εάν δεν έχει προηγηθεί συνεννόηση για ενδεχόμενη στήριξη Υποψηφίου ή/και Συνδυασμού από τα θεσμικά όργανα του Κόμματος».

Σε πόλη του Νομού Λασιθίου φαίνεται ότι οι εντολές, οι συναντήσεις, οι απειλές και οι ζυμώσεις έχουν φτάσει σε υψηλότερο επίπεδο πολιτικών αγώνων.
Πληροφορίες που έρχονται όπως γράψαμε απο την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου φέρουν να έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις τοπικού βουλευτή, δημάρχου, νυν και πρώην αντιδημάρχων, αλλά και προέδρων οργανισμών για να συμφωνήσουν με απόλυτα 
( δημοκρατικό τρόπο ) ότι η στήριξη είναι συγκεκριμένη.
Τελικά η παλέτα των χρωμάτων ανακατεύτηκε και χλόμιασε... ή χρειαζόμαστε οφθαλμίατρο για να μάθουμε να ξεχωρίζουμε χρώματα.
Ευχόμαστε η χάρη της Αγίας Αικατερίνης να φωτίσει τον κόσμο.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Οι παλιοί νερόμυλοι στην περιοχή Λιναρές του χωριού Μυρσίνη
Ο Σάντολος του κοπελιού
Ο μεσημεριανός καλοκαιρινός ύπνος
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Ο ιερός ναός του Αγίου Πνεύματος στο εγκαταλελημένο χωριό Αξέντι
Οι τοίχοι έχουν την δική τους ιστορία

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ