Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων πληροφορικής για νέους ανέργους από τον Δήμο Ηρακλείου

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων πληροφορικής για νέους ανέργους που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου, μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Αντιδημαρχίας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.


Συμμετείχαν 20 νέοι άνεργοι, ηλικίας 18 έως 35 ετών, χωρισμένοι σε δύο τμήματα, οι οποίοι απέκτησαν βασικές γνώσεις πληροφορικής, με την βοήθεια του εθελοντή καθηγητή Γιώργου Κουκάκη. Στους συμμετέχοντες δόθηκε βεβαίωση, προκειμένου εφόσον το επιθυμούν, να την χρησιμοποιήσουν για να αποκτήσουν την σχετική πιστοποίηση, η οποία οδηγεί σε επιπλέον μοριοδότηση στον ΑΣΕΠ.
Τα σεμινάρια θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει ανακοίνωση για την δημιουργία νέων τμημάτων, πιθανότατα και για μεγαλύτερες ηλικίες.
Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου σεμιναρίων, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Καναβάκη, επισκέφθηκε τον χώρο που διεξάγονται τα μαθήματα, στο Δημοτικό Κτίριο της οδού Ανδρόγεω, και είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον κ. Κουκάκη για την πολύτιμη βοήθειά του.


Μετά την επίσκεψή του, ο Δήμαρχος τόνισε: «Ενημερώθηκα από τον κ. Κουκάκη, τον οποίο και ευχαρίστησα για την εθελοντική συνδρομή του, ότι το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στα σεμινάρια ήταν μεγάλο και κυρίως ότι όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από όσα έμαθαν. Αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα.
Θα συνεχίσουμε την συγκεκριμένη δράση, την οποία θεωρούμε πολύ χρήσιμη, αφού ένας από τους βασικούς στόχους της κοινωνικής μας πολιτικής είναι η ουσιαστική ενίσχυση της δύσκολης προσπάθειας των ανέργων να βρουν εργασία».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή