Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

Σεμινάριο από το ΚΕΣΑΝ για τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα την συναισθηματική ανάπτυξη των μαθητών

Σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με θέμα «Ενισχύοντας τη συναισθηματική ανάπτυξη των μαθητών» διοργανώνει το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ηρακλείου.


Σκοπός του σεμιναρίου είναι να έρθουν οι εκπαιδευτικοί σε επαφή με εναλλακτικές μορφές διδασκαλίας, η εφαρμογή των οποίων θα συντελέσει στην ενίσχυση της ικανότητας των παιδιών για επίγνωση και έκφραση των συναισθημάτων και κατ’ επέκταση για ρύθμιση των συναισθημάτων, η οποία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση του «ευ ζην». Στο σεμινάριο έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν 20 εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι μία συνάντηση ανά μήνα, από τον Νοέμβριο 2018 έως τον Απρίλιο 2019. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν πέντε (5) συναντήσεις. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30/11/2018 στις 17:00-21:00 στο χώρο του ΚΕΣΑΝ.
Οι υπόλοιπες συναντήσεις θα καθοριστούν κατόπιν συνεννόησης με τους συμμετέχοντες. Υπεύθυνη προγράμματος είναι η κ. Εύα Δερμάτη, Ψυχολόγος, MSc Κλινικές Παρεμβάσεις στις Εξαρτήσεις, MSc Κοινωνικής Ψυχολογίας και Ψυχολογίας Υγείας – συνεργάτις ΚΕΣΑΝ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Ο Σύλλογος Ανασεμιά ετοιμάζεται για το Φεστιβάλ «Ερωτόκριτος-Αναγέννηση
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Γιώργος Σεφέρης, «Ζήτημα φωτός» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2019 Δήμου Πλατανιά
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ 2019
Ακροάσεις της ΣΟΝΕ για Ορχήστρα - Χορωδία - Τραγουδιστές απ' όλη την Ελλάδα
"Κρήτη, μια ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί" - Το πλήρες πρόγραμμα
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ