Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Έρχονται σειρά απο Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Χανιά

Χριστουγεννιάτικο παζάρι των “Γιατρών του Κόσμου” θα πραγματοποιηθεί στην Πύλη Σαμπιονάρα από 4 έως 13 Δεκεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι από Δευτέ ρα έως Παρασκευή 2 μ.μ. – 10 μ.μ., Σάββατο – Κυριακή 10 π.μ. – 10 μ.μ..
Oπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, που δημιούργησαν οι εθελοντές των Γιατρών του Κόσμου για την ενίσχυση των δράσεων του τμήματος Χανίων, θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο παζάρι στην Πύλη Σαμπιονάρα από 4 έως 13 Δεκεμβρίου».
Μάλιστα, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου θα τραγουδήσουν οι “Καθ΄ωδων” και την Κυριακή 9 του μηνός θα χαρίσουν μουσικά ακούσματα οι: “Medical Band and Company”.
•Παζάρι με χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και γλυκά διοργανώνει το Ειδικό Δημοτικό  Σχολείο Κ.Α.Π.Ν.Κ. την Πέμπτη 29/11, Παρασκευή 30/11 και το Σάββατο 1/12. στον Πολυχώρο Πολυτεχνείο (Νταλιάνη 40) τις ώρες 5 μ.μ.- 11 μ.μ..


ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ
Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι διοργανώνει η Κοινωφελής επιχείρηση Δήμου Αποκορώνου σε συνεργασία με τον Δήμο και τους ευρωπαίους πολίτες του Αποκόρωνα την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 9 π.μ. στην πλατεία Βρυσών γύρω από το ποτάμι.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «Αποκορωνιώτες και ευρωπαίοι πολίτες καθώς επίσης σχολεία, φιλανθρωπικές οργανώσεις και πολιτιστικοί σύλλογοι του τόπου μας θα συμμετάσχουν με πάγκους σε ένα γιορτινό και γεμάτο διάθεση προσφοράςκλίμα.Στολίδια,χειροποίητες κατασκευές,γούρια,γλυκίσματα θα δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να προμηθευτούν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα από μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν με τις 9 μπάντες που θα παίζουν ζωντανή μουσική, τον Αϊ-Βασίλη, τη ζωγραφική προσώπου, τη λαχειοφόρο αγορά και πολλά άλλα. Τα έσοδα θα διιατεθούν για κοινωφελείς σκοπούς σε σχολεία και δομές του Αποκόρωνα. Σε περίπτωση κακοκαιρίας το παζάρι θα μεταφερθεί στους κοινόχρηστους χώρους του δημοτικού σχολείου Βρυσών».


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”
Σε συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειές τους στην Ελλάδα που ζουν στο όριο της φτώχειας, προχωρά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εν όψει των Χριστουγέννων.
Η συγκέντρωση των ειδών πραγματοποιείται στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Χανίων
∆ιεύθυνση: Σμύρνης 30, Χανιά, Τ.Κ.731 36 Τηλ: 2821092300 & 2821073000 Ε-mail: socialserviceskriti@hamogelo.gr

ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Κρητικός Στέλιος Φουσταλιεράκης στον Πειραιά
Σαν τον κεντάς τον έρωτα σε κόκκινο μαντίλι-της Ζωής Δικταίου
Ο Στρατηγός Γιώργος Κατεχάκης - του Δημήτρη Σάββα
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Κύμα λοιμώξεων του ανωτέρου αναπνευστικού (ιγμορίτιδα – ρινοκολπίτιδα)
Θεαματικά τα αποτελέσματα αυτόλογων μισχωτών αγγειούμενων μοσχευμάτων
Βάσιμες ελπίδες για αποκατάσταση της όρασης

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ