Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018

Νέα έργα ύδρευσης και άρδευσης σε Κεραμούτσι, Γωνιές, Αστυράκι, Αϊδονοχώρι, Καμαράκι και Καμαριώτη

Tα τεχνικά δελτία συνολικού προϋπολογισμού 256.000 ευρώ για την ενίσχυση των υποδομών στο Δήμο Μαλεβιζίου υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε χρηματοδοτήσεις που αφορούν την κατασκευή νέας δεξαμενής και δικτύου ύδρευσης στην τοπική κοινότητα Κεραμουτσίου με προϋπολογισμό 135.000 ευρώ και για την ανόρυξη εφεδρικής υδροαρδευτικής γεώτρησης στη θέση «Πλακούρες» Αιδονοχωρίου προϋπολογισμού 121.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα εξυπηρετήσει τους οικισμούς Γωνιών, Αστυρακίου, Αιδονοχωρίου, Καμαρακίου και Καμαριώτη.

Στην σημερινή υπογραφή των τεχνικών δελτίων από τον Περιφερειάρχη Κρήτης παραβρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Υγείας Λάμπρος Βαμβακάς, ο Γιάννης Παντερής Πρόεδρος της Τ.Κ. Γωνιών, η Πόπη Θραψανιωτάκη Πρόεδρος της Τ.Κ. Κεραμουτσίου, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλιππος Σαββάκης και Γιάννης Ντουλάκης αντίστοιχα, και ο Γιώργος Κουγιουμουτζάκης Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.. 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Πρόκειται για σημαντικά έργα υποδομών στους τομείς της ύδρευσης και της άρδευσης. Έργα αναγκαία και απαραίτητα για το Μαλεβίζι, τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων των οικισμών αυτών, ενώ συμβάλλουν και στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής στον τόπο μας. Γι’ αυτό και θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμη υποστήριξή του και σε αυτά τα έργα στον Δήμο μας, όπως επίσης τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Φασουλάκη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Λάμπρο Βαμβακά που βρίσκονται δίπλα στο Μαλεβίζι. Ένα μεγάλο επίσης μπράβο αξίζει σε όλα τα στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., αιρετά και υπηρεσιακά, για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που καταφέρνουν, καθώς και στους Προέδρους των οικισμών μας, που ανταποκρίνονται με απόλυτη επιτυχία στα καθήκοντά τους».

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............