Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

Πλήθος προσκυνητών στη χάρη της Αγίας Αικατερίνης στα Χανιά

Με πολλούς προσκυνητές να προσέρχονται από νωρίς χθες απόγευμα για τον εσπερινό της Αγίας Αικατερίνης στο Σιναϊτικο Μοναστήρι, Μετόχι της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης του Σινά καθώς επίσης και στον μεγαλοπρεπή ενοριακό Ναό της, στη Νέα Χώρα, τελέστηκαν πανηγυρικά οι ακολουθίες των εσπερινών..

ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΧΑΝΙΩΝ
Το ανακαινισμένο Σιναϊτικο μοναστήρι, μετόχι της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά, μεταξύ Μουρνιών και Περιβολίων στα Χανιά γιόρταζε από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου όπου τελέστηκε η ακολουθία του πανηγυρικού εσπερινού με τους πιστούς να έχουν αρχίσει να προσέρχονται.
ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΩΡΑ
Με γεμάτη την εκκλησία από πιστούς τελέστηκε η πανηγυρική ακολουθία του εσπερινού χοροστατούντος του μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού. Πρόκειται για έναν περικαλλή νέο ναό που εγκαινιάστηκε το 2014 και αποτελεί τον δεύτερο Ενοριακό Ναό Νέας Χώρας.
ΠΗΓΗ - ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............