Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

Αναγραφή ορίων ταχύτητας στα φορτηγά αυτοκίνητα - του Μιχάλη Μεραμβελιωτάκη


Ένα θέμα απο τα πολλά που ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό τον κλάδο των Σχολών οδηγών ανέδειξε με έρευνα και επιστολή που απέστειλε στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών ο δάσκαλος οδήγησης στο Ηράκλειο κύριος Μιχάλης Μεραμβελιωτάκης.


Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο ίδιος.

Εδώ και μερικά χρόνια υποστηρίζαμε αυτό που προκύπτει από την κείμενη νομοθεσία, ότι το ανώτατο όριο ταχύτητας που πρέπει ν' αναγράφεται στο πίσω μέρος των μεγάλων οχημάτων (φορτηγά - λεωφορεία), είναι αυτό που αναφέρεται ως ανώτατο όριο στην κατηγορία τους και όχι εκείνο που παρατηρείται σε πολλά οχήματα, δηλαδή η αναγραφή δύο και τριών ορίων ταχύτητας με την πρόφαση ότι κινούνται σε διαφορετικά οδοστρώματα. 
Γι' αυτόν τον λόγο υπήρξαν και πολλές βεβαιώσεις παράβασης.Οι διαφορετικές λοιπόν απόψεις, μας ανάγκασαν να κάνουμε το σχετικό ερώτημα στο Υπουργείο Υποδομών Και Μεταφορών και να λάβουμε την παρακάτω απάντηση, την οποία δημοσιεύουμε προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων για τη σωστή αντιμετώπιση της συγκεκριμένης περίπτωσης.

Με εκτίμηση,
Μεραμβελιωτάκης Μιχαήλ


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Στο Τσαλικάκι βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας
Στο Γάζι ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Κατσαμάς – Τριαλώνη στο πλευρό Μποκέα για το τοπικό Γαζίου
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Tο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου .............