Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018

Ανακοίνωσε τον συνδυασμό του ο Γιάννης Ταταράκης για τον δήμο Αγίου Βασιλείου

Εκδήλωση με αφορμή την παρουσίαση των βασικών προγραμματικών αξόνων και των υποψηφίων του συνδυασμού του «ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» πραγματοποίησε χθες στη αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοξαρέ, ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου, Γιάννης Ταταράκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί δημότες Αγίου Βασιλείου και εκπρόσωποι τοπικών φορέων, ενώ το «παρών» έδωσαν στελέχη της αυτοδιοίκησης προερχόμενα από όλους τους πολιτικούς χώρους. Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Ταταράκη βρέθηκαν, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος μάλιστα πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε με θετικά σχόλια στο έργο και το ήθος του κ. Ταταράκη, ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Κακογιαννάκης, ο δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός και οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Σκορδίλης, Δήμητρης Λελεδάκης και Πέτρος Σοφούλης.
Το «παρών» επίσης έδωσαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Βασίλης Θεοδωράκης, ο πρόεδρος Χαμαλεύρι Δημήτρης Σερλής και ο πρόεδρος Άδελε Αντώνης Βαρούχας.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............