Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018

Λέμε το νερό νεράκι, αλλά μυαλό δεν βάζουμε ( στον δήμο Μαλεβιζίου ).


Λέμε το νερό νεράκι, αλλά μυαλό δεν βάζουμε.
Δεκάδες κυβικά λίτρα πόσιμου νερού χάνονται εδώ και περίπου 1 μήνα σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου και συγκεκριμένα σε δρόμο κοντά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ.
Κοντά στην διασταύρωση των δρόμων που οδηγούν πρός το χωριό Ροδιά και τον Αλμυρό ο σπασμένος αγωγός φαίνεται δεν ενοχλεί κανένα.
Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που μας έστειλε κάτοικος της περιοχής εδώ και καιρό χάνεται καθημερινά σημαντική ποσότητα νερού απο σπασμένο αγωγό, ο οποίος δημιουργεί απο τα λιμνάζοντα νερά και εστία μόλυνσης.Σκουπίδια, κλαδιά και βουρκωμένα νερά στην άκρη του δρόμου συνθέτουν μια απογοητευτική εικόνα σε ένα απο τους κεντρικότερους δρόμους του δήμου Μαλεβιζίου.
Ο κάτοικος της περιοχής μας ανέφερε ότι έχει επικοινωνήσει με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου και η απάντηση που έχει πάρει εδώ και 2 εβδομάδες είναι ότι έχουμε καταγράψει την βλάβη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει εκεί κάποιο συνεργείο για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............