Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Στην Σητεία είμαστε δύο, είμαστε τρεις αλλά είμαστε μόνοι

Το κρύο των τελευταίων ημερών που έκανε την εμφάνιση του στην Κρήτη φαίνεται ότι οδηγεί τον κόσμο σε αναζήτηση ζεστασιάς, παρέας, και συντροφικότητας... πάσης φύσεως.

Ζεσταίνεται όμως και το πολιτικό τοπίο το οποίο όσο πλησιάζει ο καιρός των δημοτικών εκλογών σμίγει ξεχασμένους φίλους και δημιουργεί ή έστω προσπαθεί να δημιουργήσει μονοπάτια συντροφικότητας.
Ανακοινώσεις καθόδου στις δημοτικές εκλογές απο 3 ήδη συνδυασμούς , ζυμώσεις και μαζώξεις στελεχών, αποχωρήσεις και διαβουλεύσεις συνθέτουν το τοπίο.


Οι πρώην και οι επόμενοι έλεγε ένα τραγούδι και κολλάει γάντι στην περίπτωση των συναντήσεων που έρχονται στην όμορφη πόλη του Βιτσέντζου Κορνάρου.

Είμαστε 2, είμαστε 3... σίγουρα !
Τώρα άν θα γίνουμε και χίλιοι δεκατρείς θα δείξει, απο την συνάντηση των 3 και 1.

Ο αξέχαστος Χάρρυ Κλύνν ορθά τραγουδούσε προφητικά

Είμαστε πολλοί αλλά είμαστε σκόρπιοι, 
μας πήρανε αμπάριζα οι δήθεν και οι όποιοι.
Είμαστε πολλοί μα δεν παίζουμε μπάλα, 
φεύγει μπροστά μας ο καιρός κι εμείς ξοπίσω τρεχάλα.ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............