Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Η ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής Πανασού σε συνάντηση του Περιφερειάρχη με φορείς της περιοχής

Το θέμα της ανάδειξης των φυσικών αρχαιολογικών πλεονεκτημάτων-πλούτου της περιοχής Πανασού του Δήμου Γόρτυνας με την δημιουργία ενός ψηφιακού μοντέλου εδάφους που θα περιλαμβάνει χαράξεις μονοπατιών, ιαματικά λουτρά, κ.α. έθεσαν στον Περιφερειάρχη Κρήτης εκπρόσωποι φορέων της περιοχής και περιβαλλοντικών ομάδων. Στη συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου και Καινοτομίας Έφη Κουτεντάκη, Πολιτισμού-Απόδημου Ελληνισμού Κώστας Φασουλάκης, από τον πολιτιστικό σύλλογο Πανασού η Ευαγγελία Φουκάκη, εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας πολιτών ανάπτυξης και προστασίας Πανασού (ΠΠΑΠΠ) Βαγγέλης Δαμιανάκης και Χαρίδημος Φραγκομιχελάκης, και η συντονίστρια της περιβαλλοντικής ομάδας «Μυθοκρουσμένοι» εκπαιδευτικός του εσπερινού γυμνασίου Ηρακλείου Ελένη Μπεζιρτζόγλου.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης ανέφερε, ότι, η Περιφέρεια θα στηρίξει τον σχεδιασμό των φορέων ωστόσο θα πρέπει πρώτα να υπάρξει μια ολοκληρωμένη πρόταση όπου θα εντάσσονται όλες οι προτεινόμενες δράσεις όπως για παράδειγμα η ενοποίηση αρχαιολογικών χώρων, διασύνδεση του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............