Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

Ο Σύλλογος Σητειακών Αττικής «Η Πραισός», θα εορτάσει στην Αθήνα την Αγία Αικατερίνη, πολιούχο και προστάτη άγιο της Σητείας.


Ο Σύλλογος Σητειακών Αττικής «Η Πραισός», όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα εορτάσει στην Αθήνα την Αγία Αικατερίνη, πολιούχο και προστάτη άγιο της Σητείας.

Για την Κυριακή 25 Νοεμβρίου (09.30), ημέρα της Αγίας Αικατερίνης, έχουν προγραμματίσει εκκλησιασμό και αρτοκλασία στην εκκλησία του Αγίου Σώστη (Λεωφόρος Συγγρού).
Στη συνέχεια μέλη και φίλοι του ιστορικού κρητικού σωματείου, που ιδρύθηκε στην Αθήνα πριν το 1900,  θα βρεθούν στην γειτονική  ιδιόκτητη αίθουσά του (Λ, Συγγρού), λίγο πιο κάτω από την Ακρόπολη, όπου θα περάσουν αρκετές ώρες με Στειακούς μεζέδες και Στειακές κοντυλιές.

Ο Σύλλογος Σητειακών Αττικής «Η Πραισός», θα εορτάσει στην Αθήνα την Αγία Αικατερίνη, πολιούχο και προστάτη άγιο της Σητείας.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής - Ξενοδοχειακές επενδύσεις - Ποιοτική διαμονή σε ξενοδοχείο ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Για τη Χαρούλα Βερίγου (Ζωή Δικταίου)- Νέο τραγούδι Ελευθερία ή θάνατος - Σοφία Μανουσάκη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Καρύδι ............. Επίσκεψη στο χωριό Μάρθα ............. Σητεία η πόλη με τα χιλιάδες σκαλοπάτια ............. Η Κριτσά απο τα μεγαλύτερα χωριά της Κρήτης .............