Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο «Assembly Hall» of Oxford η παράσταση «ΤΙ ΦΑΣΗ?» από την θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης

Με ιδιαίτερη επιτυχία δόθηκε το Σάββατο 27/10 στις 19:00 στο «Assembly Hall» of Oxford η παράσταση «ΤΙ ΦΑΣΗ?» από την θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης (Σχολές Ηρακλείου) σε Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και υπό την αιγίδα της Πρυτανίας του Π.Κ.


Η 28μελής αποστολή των φοιτητών του Π.Κ. με επικεφαλής τον σκηνοθέτη τους, κο Γιώργο Αντωνάκη εντυπωσίασε με την παρουσία της και συγκίνησε το κοινό της παράστασης που αποτελείτο ως επί το πλείστων από Έλληνες φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης του Royal Holloway University of London και του University of Bristol, καθώς και ξένους φοιτητές (Άγγλους, Γερμανούς, Ιταλούς).


Η παράσταση δόθηκε με υπέρτιτλους που είχαν ετοιμάσει τα μέλη της Θ.Ο.Π.Κ.
Ο Σύλλογος των Φοιτητών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης (που αριθμεί 150 μέλη) και οι υπεύθυνοι της Θεατρικής Ομάδας «Πράξις» που παρακολούθησαν το έργο μίλησαν με πολύ θερμά λόγια για την παράσταση που είδαν και ευχαρίστησαν τους φοιτητές του Π.Κ. αλλά και την Περιφέρεια Κρήτης που με την βοήθειά της γέμισε «Ελλάδα» το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Έκαναν από τώρα πρόσκληση για τον Οκτώβρη του 2019 στην ομάδα των φοιτητών και υποσχέθηκαν καλύτερη οργάνωση και προβολή της νέας παράστασης.


Η ομάδα των φοιτητών του Π.Κ. επισκέφτηκε, παράλληλα τα μεγάλα μουσεία του Λονδίνου, είδε εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις και γνώρισε από κοντά την ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα καθημερινότητα της πρωτεύουσας της Βρετανίας.


Ο σκηνοθέτης της Θ.Ο.Π.Κ. και τα μέλη της ευχαριστούν θερμά τον Περιφερειάρχη κο Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, κο Κώστα Φασουλάκη, τον Πρύτανη του Π.Κ., κο Οδυσσέα Ζώρα και το Πρυτανικό Συμβούλιο καθώς και τον πρόεδρο της Ε.Α.Π.Π.Κ καθηγητή κο Γιώργο Νικολακάκη και το Δ.Σ. της εταιρείας για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της παράστασης «ΤΙ ΦΑΣΗ?» στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης προβάλλοντας και αναδεικνύοντας με αυτό το τρόπο την Ντόπια Πολιτιστική Δημιουργία και βοηθώντας την εξωστρέφεια των φοιτητών της πόλης μας.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Ο Σύλλογος Ανασεμιά ετοιμάζεται για το Φεστιβάλ «Ερωτόκριτος-Αναγέννηση
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Γιώργος Σεφέρης, «Ζήτημα φωτός» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2019 Δήμου Πλατανιά
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ 2019
Ακροάσεις της ΣΟΝΕ για Ορχήστρα - Χορωδία - Τραγουδιστές απ' όλη την Ελλάδα
"Κρήτη, μια ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί" - Το πλήρες πρόγραμμα
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ