Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

Τέλος... τα 4 περίπτερα της Λεωφόρου Δικαιοσύνης στο Ηράκλειο

Με απόφαση της εκτελεστικής του δήμου Ηρακλείου, τέλος τα 4 περίπτερα που για χρόνια υπήρχαν έως και πρίν απο λίγο καιρό που ξεκίνησαν οι εργασίες, και εξυπηρετούσαν περαστικούς και τουρίστες.
Το σημαντικότερο θέμα που προκύπτει είναι η επαγγελματική επιβίωση των συγκεκριμένων επιχειρηματιών.Το θέμα έθεσε στη συνεδρίαση ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης, που ενημέρωσε για την πορεία του έργου της ανάπλασης τους συμμετέχοντες, ανακοινώνοντας τους παράλληλα πως η εικόνα της νέας Λεωφόρου Δικαιοσύνης δε συνάδει με τα περίπτερα και την παρουσία τους, κάτι για το οποίο φέρεται να υπάρχει και σύμφωνη γνώμη της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας. 

Ο δήμαρχος φαίνεται να συμφώνησε με τη θέση του συνεργάτη του, ενώ δεν υπήρξαν άλλες φωνές μέσα στην εκτελεστική εκτός από εκείνη της αντιδημάρχου Πολεοδομίας Στέλλας Αρχοντάκη, που έθεσε θέμα για το πώς θα μπορούσε να υπάρξουν τα περίπτερα και στον υπό ανάπλαση δρόμο, με άλλη μορφή όμως από τη σημερινή. 


Παράλληλα αποφασίστηκε να κινηθεί η διαδικασία προς την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου που είναι η μόνη αρμόδια να κοινοποιήσει τα εξώδικα απομάκρυνσης, ενώ ο δήμος δε θα κινήσει σε ότι τον αφορά τη διαδικασία για επανεγκατάσταση των περιπτέρων. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες ο υπεύθυνος της δημοτικής αστυνομίας Μαρίνος Πατακός θα καλέσει τους ιδιοκτήτες των περιπτέρων προκειμένου να τους ενημερώσει.


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............