Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

Στη «Γιορτή Αθλητισμού 2018» στη μνήμη του Γιώργου Σηφάκη ο Πύρρος Δήμας σήμερα Πέμπτη 15 Νοεμβρίου

Με την παρουσία τριών Ολυμπιονικών, ανάμεσα στους οποίους και ο Πύρρος Δήμας και ενός Παγκόσμιου Πρωταθλητή, πραγματοποιείται σήμερα το πρωί της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα Δυο Αοράκια, η «Γιορτή Αθλητισμού 2018 στη μνήμη του πρωταθλητή ποδηλασίας ΑμεΑ Γιώργου Σηφάκη».
Την εκδήλωση διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος «ΠάλEυE», υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου.


Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης, με αφορμή την απώλεια του Γιώργου Σηφάκη σε τροχαίο δυστύχημα, θα είναι αφιερωμένο στην οδική ασφάλεια. Και το δεύτερο στην παρουσίαση Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αθλημάτων, με στόχο την παρακίνηση των παιδιών για την ενεργή ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό.

Στους μαθητές θα μιλήσουν, ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης και μία χάλκινος στην Άρση Βαρών Πύρρος Δήμας, ο 4ος Ολυμπιονίκης της Ελληνορωμαϊκής Πάλης Κώστας Θάνος, ο 7ος Ολυμπιονίκης της Ελευθέρας Πάλης Ηρακλής Δεσκουλίδης και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στην Ελληνορωμαϊκή Γιάννης Καργυωτάκης.Σε θέματα οδικής ασφάλειας θα αναφερθούν ο Στέλιος Καρακούδης, Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κρήτης και Οργανωτικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΕΣΥΠΡΟΤΑ) Γιάννης Λιονάκης.


Τέλος, θα παρουσιαστούν τα αθλήματα της Πάλης και της Άρσης Βαρών (από τον Αθλητικό Σύλλογο «ΠάλEυE»), της Άρσης Βαρών για ΑμεΑ (από το Αθλητικό Σωματείο «Τάλως»), της Ξιφασκίας (από την ΓΕΗ), του Μπάσκετ με Αναπηρικά Αμαξίδια (από τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο) και του Καράτε (από την Ακαδημία Shotokan Karate Do Ηρακλείου).
Η εκδήλωση ξεκινά στις 09.00 και ολοκληρώνεται στις 14.00.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Στο Τσαλικάκι βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας
Στο Γάζι ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Tο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου .............