Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Μία συστάδα στολισμένων δέντρων θα φωταγωγηθεί στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» στην Πλατεία Ελευθερίας την 1η Δεκεμβρίου

Την 1η του Δεκέμβρη θα ανοίξει τις πύλες του το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο- Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών» στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός πρόκειται να φωταγωγήσει μία συστάδα στολισμένων δέντρων την ίδια ημέρα στις 21:00 το βράδυ και έτσι θα δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα για τις εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη του Ηρακλείου για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 


Φέτος, για 3η συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Ηρακλείου, η ΔΗΚΕΗ, το Ι.Τ.Ε. οι φορείς και οι σύλλογοι της πόλης από την 1η του Δεκέμβρη του 2018 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019 ετοιμάζουν ένα μεγάλο ταξίδι στο παιγνίδι, την χαρά και την δράση στην «καρδιά» της πόλης του Ηρακλείου. Έτσι με ένα νέο video καλούν τον κόσμο από κάθε γωνιά του νησιού να επισκεφτεί το ανανεωμένο και πάντα λαμπερό «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» του Δήμου Ηρακλείου για μία γεύση από …ξεχωριστά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά!


Στο φετινό νέο video για το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο – Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών» ξετυλίγεται μία μικρή ιστορία: Ένας πιτσιρικάς γράφει γράμμα στο Αϊ Βασίλη. Κι ενώ καταγράφει τις μικρές του επιθυμίες στο χαρτί, ακούει παράξενους θορύβους … Στην προσπάθεια του να δει τι συμβαίνει, ένα σκανταλιάρικο ξωτικό κάνει την εμφάνιση του! Πως θα αντιδράσει ο μικρός στην θέα του ξωτικού; Στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» θα βρει την απάντηση που ψάχνει… 

Για την δημιουργία του video βοήθησαν: Ξωτικό: Δομήνικος Ταβερναράκης (Ηθοποιός - Σκηνοθέτης), σκηνικά / κοστούμια: Άννα Μαχαιριανάκη, μακιγιάζ: Ιωακείμ Λαγουδάκης, κάμερα: Μάκης Μελισσουργάκης και παραγωγή: Τηλεόραση Creta.

Το video του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου στο link

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............