Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018

Οι Ανωγειανοί υποψήφιοι της “Παγκρήτιας Ένωσης” στις εκλογές της Κυριακής 18 Νοεμβρίου, που θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο “Τιτάνια”

Την ερχόμενη Κυριακή 18 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές της Παγκρητίου Ενώσεως με τους δυο βασικούς υποψηφίους και τους ανθρώπους που είναι στους συνδυασμούς τους να μπαίνουν στην τελική ευθεία. Υποψήφιοι είναι ο νυν πρόεδρος (με δεκαετή ήδη θητεία) Γεώργιος Μαριδάκης και αντίπαλος του στις εκλογές ο Στέλιος Παλλασάρος, δυο ικανοί και δραστήριοι άνθρωποι που κύριο μέλημα τους είναι η ανάδειξη του Κρητικού πολιτισμού στην Αττική. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο “Τιτάνια” (Πανεπιστημίου 52 στην Αθήνα) με τις κάλπες να ανοίγουν στις 7 π.μ και να κλείνουν στις 5 μ.μ

Στα ψηφοδέλτια των δυο υποψηφίων θα βρούμε αρκετούς Ανωγειανούς που διεκδικούν την ψήφο των Κρητών της Αττικής, άνθρωποι με πολυετή προσφορά τόσο στους Ανωγειανούς της Αθήνας όσο και στην διάδοση και συνέχιση του Κρητικού πολιτισμού, με αρχές και αξίες, στην πρωτεύουσα. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία! Αναλυτικά οι υποψήφιοι Ανωγειανοί στις εκλογές της Κυριακής 18 Νοεμβρίου:
Με το ψηφοδέλτιο του Γεωργίου Μαριδάκη υποψήφια Εξελεγκτικής επιτροπής είναι η οικονομολόγος Δανάη-Μαρία Κεφαλογιάννη. Στους υποψήφιους του Νομού Ρεθύμνης βρίσκεται η Ζαχαρένια Ανδρεαδάκη, δικηγόρος και πρόεδρος των Ανωγειανών της Αθήνας.Υποψήφιος στον Νομό Ηρακλείου επίσης με τον Γιώργο Μαριδάκη είναι ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Ξυλούρης.  Στο ψηφοδέλτιο του Στέλιου Παλλασάρου υποψήφιος στο Νομό Ρεθύμνου είναι ο Νικόλαος Σκουλάς.
Η Ιστορική «Παγκρήτιος Ένωσις», είναι το μεγαλύτερο πολιτιστικό σωματείο της Ελλάδας και το αρχαιότερο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Παγκρήτιος ‘Ενωσις ιδρύθηκε το 1946, διαθέτει 90.000 εγγεγραμμένα μέλη και διατηρείται στην κορυφή όλων των σωματείων αποδήμων παγκοσμίως εκπροσωπώντας τους 500.000 Κρήτες της Αττικής για σχεδόν 70 χρόνια με αντικείμενο τα θέματα της διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς της Μεγαλονήσου.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Στο Τσαλικάκι βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας
Στο Γάζι ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Κατσαμάς – Τριαλώνη στο πλευρό Μποκέα για το τοπικό Γαζίου
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Tο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου .............