Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018

Με θέμα «ανακαλύπτουμε την αυθεντική Κρήτη και τους θησαυρούς που κρύβει», ξεκινάει το fvw workshop.


Με θέμα «ανακαλύπτουμε την αυθεντική Κρήτη και τους θησαυρούς που κρύβει», ξεκινάει το fvw workshop. H Περιφέρεια Κρήτης με το FVW,  κορυφαίο δημοσιογραφικό οργανισμό Τουρισμού στη Γερμανία, την ευγενική υποστήριξη του ΕΟΤ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, οργανώνει το fvw workshop από 24 έως 29 Οκτωβρίου για να παρουσιάσει, πως η «αειφορία οδηγεί σε μακροζωία». 
Έφθασαν χθες στην Κρήτη, 45 άτομα, συντάκτες του fvw, εκπρόσωποι tour operators και τουριστικοί πράκτορες για να γνωρίσουν την εναλλακτική Κρήτη και να εργαστούν από κοινού με τους ανθρώπους του τουρισμού στην καλύτερη στρατηγική για τη διείσδυση στην αγορα και την αύξηση των πωλήσεων.


Το FVW workshop περιλαμβάνει 5ήμερη επίσκεψη και φιλοξενία στην Κρήτη. Επισκέψεις σε αξιοθέατα, παραδοσιακά και πολιτιστικά σημεία, γαστρονομία, θεάματα, ξενοδοχεία, βιωματικές εμπειρίες που δένουν τον τόπο με τους διαμορφωτές κοινής γνώμης (decision makers). 
Μία συνεδριακή ημέρα στις 26/10/18 για τις εργασίες του θέματος με τη συμμετοχή εκπροσώπων των μεγάλων tour operators, εξειδικευμένους τουριστικούς πράκτορες και συντακτική ομάδα του fvw με εκπροσώπους από τον προορισμό, τόσο από τους φορείς όσο και από τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα. 
Το θέμα είναι πολύ στοχευμένο, ιδιαίτερα ελκυστικό και απολύτως διαφοροποιημένο, όπως ταιριάζει στην Κρήτη. 
Το πρόγραμμα φιλοξενίας περιλαμβάνει βιωματικές δραστηριότητες, γνωριμία με την παράδοση, την κουλτούρα, τους ανθρώπους, τη γαστρονομία, το περιβάλλον, τις υποδομές, επισκέψεις σε ξενοδοχεία.


 
Ο συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο Klaus Hildebrandt, αρχισυντάκτης του FVW.

Με χρυσούς χορηγούς την Aegean Airlines στην μεταφορά και την Grecotel Amirandes στην μοναδική εμπειρία διαμονής, επιχειρήσεις και φορείς του τουρισμού να υποστηρίζουν δυναμικά για το σχεδιασμό της αυθεντικής Κρητικής φιλοξενίας, οι προετοιμασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Το Creta Maris μεγάλος χορηγός με την φιλοξενία του συνεδρίου, το Abaton με την παράθεση του επίσημου δείπνου, η Aldemar, το Elounda Beach, τα Verano Hotels, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Κρήτης, ο Σύλλογος Ξεναγών Κρήτης, η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, το Μουσείο Καζαντζάκη, εκτυπώσεις Δεττοράκη, itanos concept και πολλοί άλλοι.


ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Το «Welcome Chinese» στην Κρήτη - World Travel Market London 2018 - Από ρεκόρ σε ρεκόρ ο τουρισμός ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Ο Αλέξανδρος Λύρα ξεσηκώνει TSUNAMI- Ο καλλιτέχνης Γιάννης Χαρούλης - Άγιε Μηνά μπεγιροκαβαλάρη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Ζήρος ............. Αφιέρωμα στο χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το Καβούσι του δήμου Ιεράπετρας ............. Η Κριτσά απο τα μεγαλύτερα χωριά της Κρήτης .............