Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

Eξοδος των Μινωικών Γραμμών από το Χρηματιστήριο Αθηνών

Τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν για την έξοδο των Μινωικών Γραμμών από το Χρηματιστήριο Αθηνών, κάτι το οποίο θα οριστικοποιηθεί στην έκτακτη γενική συνέλευση που έχει οριστεί την 1η Νοεμβρίου.
Η διαφαινόμενη έξοδος των Μινωικών από το ΧΑ επιβεβαιώνει τη μεταβλητότητα της εγχώριας ακτοπλοϊκής αγοράς,καθώς το τελευταίο διάστημα σημειώθηκε η εξαγορά της HSW από την Attica και η ενίσχυση του στόλου και είσοδος στη γραμμή Πειραιάς – Χανιά των Μινωικών Γραμμών.
Παράλληλα, πριν από λίγες ημέρες, ο ιδιοκτήτης των Μινωικών Γραμμών, ο Ιταλός εφοπλιστής Εμ. Γκριμάλντι δήλωσε ότι ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Attica, εάν πουληθεί και υπό προϋποθέσεις, ενώ και το fund Fortress εμφανίζεται ως υποψήφιος αγοραστής της Attica, η οποία αποτελεί τον μεγαλύτερο ακτοπλοϊκό όμιλο της χώρας, με τις BlueStar, Superfast και HSW.
Tην ισχυρή πιθανότητα εξόδου των Μινωικών Γραμμών από το ΧΑ είχαμε καταγράψει σε δημοσίευμα μας (σχετική φωτό) στην «Ελευθεροτυπία», όπου είχαμε την τιμή να εργαστούμε, τον Νοέμβριο του 2013.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Το ρακοκάζανο του Λεωνίδα στο Αλάγνι του δήμου Αρχανών Αστρουσίων
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο λυγμός του Έρωτα - του Κωστή Μουδάτσου
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ