Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

Η ΝΔ «φλερτάρει» με την υποψηφιότητα Παρασύρη για τον δήμο Ηρακλείου

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, σε ό,τι αφορά τις δημοτικές εξελίξεις. Λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη ότι η υποψηφιότητα του Φραγκίσκου Παρασύρη φαίνεται να οριστικοποιείται, διαμορφώνοντας νέα δεδομένα στο δημοτικό σκηνικό του Ηρακλείου, και από τη ΝΔ σε τοπικό επίπεδο φαίνεται ότι έχουμε ραγδαίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με το CRETA LIVE , μετά την αξιολόγηση και την εξέταση όλων των δεδομένων από την Επιτροπή Εκλογικής Ετοιμότητας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου – που πάντως δεν παρέδωσε κάποιο πόρισμα – χθες βράδυ, η τοπική ΝΟΔΕ φαίνεται να προχώρησε σε ένα πρώτο πολιτικό συμπέρασμα που ανοίγει και το δρόμο των πολιτικών εξελίξεων, καθώς κρίθηκε ότι ο Βασίλης Λαμπρινός δεν … περνάει τον πήχη της πολιτικής αξιολόγησης που είχε θέσει το όργανο. Ως εκ τούτου ανοίγει ο δρόμος για μια άλλη υποψηφιότητα που θα στηρίξει το κόμμα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Την ίδια ώρα ρευστό παραμένει το τί θα κάνει ο Γιάννης Κουράκης, καθώς η υποψηφιότητα του Φραγκίσκου Παρασύρη αλλάζει τα δεδομένα.


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............