Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

Η Περιφέρεια υποδέχθηκε τους πρώτους Προσληφθέντες της Κοινωφελούς Εργασίες


Στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Περιφέρεια Κρήτης υποδέχθηκε τους πρώτους (50) νέους υπαλλήλους, μέσω του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας. Μέσα από ένα σύνολο 350 νέων εργαζομένων για όλες τις Π.Ε., για τους επόμενους οκτώ (8) μήνες, η Περιφέρεια Κρήτης, θέλει να δώσει στους νέους συναδέλφους το όραμα μιας επωφελούς συνεργασίας η οποία θα εφοδιάσει τα νέα στελέχη με μια σημαντική προϋπηρεσία και στην Περιφέρεια Κρήτης, σημαντικές υπηρεσίες από ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν στην Δημόσια Διοίκηση.Στην υποδοχή αυτής της πρώτης ομάδας, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ηρακλείου κ. Ε. Κουκιαδάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Κώτσογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας – ΠΑΜ ΠΣΕΑ και διαχείρισης Τεχνικών Μέσων κ. Ι. Λεονταράκης, η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας κ. Χ. Ελευθερίου και η Διευθύντρια Διοίκησης κ. Β. Γαβρήλου.

Όλοι οι παρόντες, τόνισαν την σημαντικότητα που έχει για την Διοίκηση της Περιφέρειας Κρήτης αυτό το πρόγραμμα, με βάση το γεγονός ότι η δύναμη της Περιφέρειας Κρήτης αυξάνεται σημαντικά σε αριθμό, δημιουργεί την υποχρέωση, αυτά τα στελέχη να διοικηθούν σωστά και ηθικά, αφού μία μέρα προσφοράς τους, αντιστοιχεί σε ένα έτος εργασίας. Η Ομαδικότητα, η σωστή Επικοινωνία, η Κατανομή Εργασίας, καθοδήγηση, αλλά κυρίως, το γεγονός ότι οι νέοι συνάδελφοι πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα από όλους τους μόνιμους συναδέλφους, αποτέλεσε τον κεντρικό πυρήνα των εισηγήσεων αιρετής και υπηρεσιακής διοίκησης προς όλους.
Από την πλευρά τους, τα νεοπροσληφθέντα στελέχη της Κοινωφελούς Εργασίας, τόνισαν τη σημασία που έχει η ίδια η έννοια της Κοινής Ωφέλειας που θα παρέχουν και δήλωσαν ότι είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, αφού η ηγεσία της Περιφέρειας Κρήτης, αιρετή και υπηρεσιακή τους πιστώνει με αγάπη, υπευθυνότητα και ισονομία. Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, η Περιφέρεια Κρήτης και οι Π.Ε. της, θα υποδεχθούν και τους υπόλοιπους εργαζόμενους της κοινωφελούς εργασίας, σε ένα αριθμό που όπως είπαμε φτάνει τα 350 στελέχη.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Οι παλιοί νερόμυλοι στην περιοχή Λιναρές του χωριού Μυρσίνη
Ο Σάντολος του κοπελιού
Ο μεσημεριανός καλοκαιρινός ύπνος
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Ο ιερός ναός του Αγίου Πνεύματος στο εγκαταλελημένο χωριό Αξέντι
Οι τοίχοι έχουν την δική τους ιστορία

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ