Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Γ’ παιδικού σταθμού Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. στα Λενταριανά Χανίων

Έναν γερασμένο παιδικό σταθμό τον κάναμε παιδικό σταθμό-πρότυπο”, τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας στο περιθώριο των εγκαινίων του Γ’ παιδικού σταθμού Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. στα Λενταριανά.


Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη (30/10) το πρωί στις σύγχρονες, πλέον εγκαταστάσεις του Γ’ παιδικού σταθμού Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. στα Λενταριανά (οδός Ρ. Κούνδουρου-Παπαναστασίου).Τελέστηκε αγιασμόςαπό τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου κκ. Δαμασκηνό Λιονάκη.
p2
Στα εγκαίνια του νέου, σύγχρονου Γ’ Παιδικού σταθμού Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων έδωσαν το “παρών” ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, ο Πρόεδρος του ΔΣ ΔΟΚΟΙΠΠ κ. Μανούσος Φοβάκης, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ ΔΟΚΟΙΠΠ κ. Γιάννης Σταγάκης, το εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και οι μικροί μαθητές που απολαμβάνουν τις σύγχρονες και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του.
p3
Κατά την ομιλία του, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας τόνισε:

Είναι μεγάλη ικανοποίηση όταν οι κοπιώδεις προσπάθειες φέρνουν τέτοια αποτελέσματα. Εμείς πρέπει να εστιάζουμε στους τομείς της παιδείας και να φροντίζουμε για τα παιδιά μας που αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα αγαθά. Αυτός ο ανακαινισμένος παιδικός σταθμός πληροί τις προϋποθέσεις και εμείς πρέπει να φροντίσουμε ώστε να παραμείνει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Εξάλλου πρόκειται για έναν παιδικό σταθμό 40 και πλέον ετών που παίρνει πλέον μια σύγχρονη μορφή. Θά ‘θελα να ευχαριστήσω τον εξαιρετικό συνεργάτη, τον πρόεδρο του Δ.Ο.ΚΟΙ.ΠΠ. κ. Μανούσο Φοβάκη που συνέβαλλε και αυτός από τη μεριά του ώστε να έχουμε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα, όπως και οι συνεργάτες του”.

p4
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ κ. Μανούσος Φοβάκης επεσήμανε:
Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στα παιδιά μας. Είμαι χαρούμενος που ως πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ εγκαινιάζουμε αυτό το χώρο και αυτόν τον παιδικό σταθμό. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Χανίων που οι ενέργειες του έφεραν αυτό το αποτέλεσμα και συντόνισε όλους εμάς, ώστε να δημιουργηθεί ένας παιδικός σταθμός πρότυπο. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα γίνουν παρεμβάσεις και σε άλλους παιδικούς σταθμούς”.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Κορνάρεια 2019 με πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Γιώργος Σεφέρης, «Ζήτημα φωτός» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2019 Δήμου Πλατανιά
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ 2019
Δαμάστα Αύγουστος 2019 Εκδηλώσεις
Γιορτή Κίτρου στο Γαράζο απο 18 έως 21 Αυγούστου
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ