Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Η Μαρίνα Φασουλάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Μια ακόμα νέα και αξιόλογη υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.
Πρόκειται για την οικονομολόγο Μαρίνα Φασουλάκη που μετά από συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη, συμφώνησε να είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της παράταξης.
Η Μαρίνα Φασουλάκη δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα στην περιοχή της Αμμουδάρας και με τις γνώσεις και την εμπειρία της επιθυμεί να αναδείξει και να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων του τουρισμού αλλά και στην δημιουργία της νέας προοπτικής για τον τομέα.
Η Μαρίνα Φασουλάκη έλκει την καταγωγή της από τον Κρουσώνα.


Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε:«Καλωσορίζουμε στην δημοτική μας παράταξη μια νέα και εξαιρετικά δραστήρια γυναίκα και επιστήμονα, την Μαρίνα Φασουλάκη και μαζί, συνεχίζουμε τις προσπάθειες για την ανάπτυξη του Μαλεβιζίου. Με αξιοπιστία, πολλές, σημαντικές και εποικοδομητικές συνεργασίες με τις τοπικές κοινωνίες, προχωράμε και υλοποιούμε ένα πολύπλευρο σχέδιο έργων και παρεμβάσεων σε ολόκληρο τον Δήμο, με αποκλειστικό μας μέλημα τα καλύτερα αποτελέσματα για το Μαλεβίζι, και τους κατοίκους του. Είναι δε ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή που αισθάνομαι, όταν σε αυτόν τον αγώνα συστρατεύονται νέα, δραστήρια και δυναμικά στελέχη της κοινωνίας μας, δηλώνοντας την πρόθεσή τους να συμβάλλουν και με τις δικές τους δυνάμεις στην κοινή πορεία.
Καλωσορίζω λοιπόν και προσωπικά την αγαπητή Μαρίνα Φασουλάκη και της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ