Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018

Επίσκεψη του υπουργού υποδομών στον δήμαρχο Ιεράπετρας

Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υποδομών κ. Γιώργος Δέδες επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη συνοδευόμενος από τον βουλευτή Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Θραψανιώτη και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Ο κ. Δέδες ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή με αφορμή την ημερίδα του ΤΟΕΒ για την Αφαλάτωση ενημερώθηκε για πολλοστή φορά από τον Δήμαρχο για την αναγκαιότητα άμεσης χρηματοδότησης των μεγάλων έργων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας και για τη γενικότερη ανησυχία που επικρατεί στον Δήμο λόγω των επαναλαμβανόμενων καθυστερήσεων.

Ο κ. Καλαντζάκης αφού ευχαρίστησε τον κ. Θραψανιώτη και τον κ. Δέδε για την παρουσία τους στον Δήμο Ιεράπετρας και στην ημερίδα για την αφαλάτωση δήλωσε
«Τα μεγάλα έργα αντιμετώπισης της λειψυδρίας στον Δήμο Ιεράπετρας των οποίων τις μελέτες έχουμε εδώ και καιρό ωριμάσει μαζί με τους φορείς και τις συναρμόδιες υπηρεσίες πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα.
Η προσαγωγός διώρυγα Μύθων – φράγματος Μπραμιανιών, το φράγμα στον Άγιο-Ιωάννη, το διάφραγμα στο Μύρτος και τα συμπληρωματικά έργα στο φράγμα των Μπραμιανών είναι έργα επιτακτικής ανάγκης για τη διατήρηση της αγροτικής δυναμικής του Δήμου μας.
Παρά τη διαβεβαίωση από τον κ. Σπίρτζη αλλά και σήμερα από τον κ. Δέδε, παρουσία του κυβερνητικού βουλευτή, ότι το έργο της προσαγωγού διώρυγας θα δημοπρατηθεί μέσα στον Νοέμβριο δεν πρόκειται να εφησυχαστούμε αν δε δούμε τα λόγια να γίνονται πράξεις.
Η Ιεράπετρα δεν αντέχει άλλη καθυστέρηση. Ζητάμε τη χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων και την άμεση έναρξη των εργασιών.»
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ