Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018

Θαλάσσιες ζυμώσεις και διαβουλεύσεις ταράζουν τα ήσυχα νερά του Ναυτικού ομίλου ΣητείαςΤρικυμία... σηκώθηκε τις τελευταίες ημέρες στην θάλασσα του Ναυτικού ομίλου Σητείας.
Ο Πρωταθλητής Ναυτικός όμιλος με παρουσία απο το 1994 πορεύεται απο δραστήριους, και δημιουργικούς ανθρώπους που απαρτίζουν τα μέλη του, τα οποία προωθούν τις έννοιες του εθελοντισμού, της οικολογίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, τόσο μέσα στο νερό όσο και έξω απ αυτό.
Η συνεργασία με τους συναθλητές, η ευγενής άμιλα, η ικανότητα γρήγορης λήψης αποφάσεων κάτω από πίεση, η ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης, είναι μερικά μόνο από τα κέρδη που αποκομίζουν.


Εδώ και λίγο καιρό οι θαλάσσιες ζυμώσεις και διαβουλεύσεις ταράζουν τα ήσυχα νερά του ΝΟΣ.
Πολλά ακούγονται, και σίγουρα περισσότερα πράττονται.
Η ( συμπαγής ) ομάδα... αλλάζει, μεταβάλετε, αποσπάτε, μοιράζεται, και ίσως να πολλαπλασιάζεται.
Άλλωστε η εξέλιξη είναι πάντα ελπιδοφόρα για το αύριο.

Το απόγευμα του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου το Δ.Σ του Ναυτικού ομίλου Σητείας θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη του συνέλευση, όπου σύμφωνα με πληροφορίες απο τον πρόεδρο του ΝΟΣ κύριος Κυριάκο Παπαιωάννου θα έχει ώς θέμα συζήτησης την έγκριση της παραίτησης μέλους του, την ανάδειξη νέου εφόρου, αλλά και την απόφαση μεταγραφών...

Άν και το παρασκήνιο μας δίνει περισσότερες πληροφορίες, σε αυτή την χρονική στιγμή αναμένουμε την συνεδρίαση του Σαββάτου, αλλά και τις επίσημες θέσεις αυτών που μένουν... και αυτών που φεύγουν...  με επίσημο δελτίο τύπου που ευελπιστούμε να δημοσιεύσουν.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ