Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018

Δεκτές όλες οι αιτήσεις παιδιών που πληρούσαν τις προϋποθέσεις στους παιδικούς σταθμούς του Μαλεβιζίου

Με το καλύτερο αποτέλεσμα έγινε για μια ακόμα χρονιά η διαδικασία εγγραφής παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου – Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.
Συνολικά 307 παιδιά έγιναν δεκτά στους 6 παιδικούς σταθμούς του Δήμου, στην Αμμουδάρα, το Πολύδροσο, την Αγία Μαρίνα, την Αγία Πελαγία, τον Κρουσώνα και την Τύλισο, το 100% δηλαδή των αιτήσεων που πληρούσαν τις προϋποθέσεις εγγραφής. Κάτι που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας στο οποίο βρίσκεται ο Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. που έχει και την ευθύνη των παιδικών σταθμών του Δήμου Μαλεβιζίου.


Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Για μια ακόμα χρονιά πετύχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα σε ένα καίριο τομέα, αυτόν των παιδικών σταθμών. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι καταφέραμε να απορροφήσουμε όλες τις αιτήσεις που πληρούσαν τις προϋποθέσεις εγγραφής και να προσφέρουμε μια αποτελεσματική λύση για τους εργαζόμενους γονείς. Αυτό είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στον Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Δημήτρη Λυδάκη (Καρίκη), όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, την Δ/ντρια Μαρία Τρούλη και όλα τα στελέχη του Οργανισμού».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............