Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018

Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου γραφείου της Δημοτικής Αστυνομίας στη Δημοτική Ενότητα του Μακρύ Γιαλού.

Επειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ Θεοδοσίου Καλαντζάκη, ξεκίνησε η λειτουργία του νέου γραφείου της Δημοτικής Αστυνομίας στη Δημοτική Ενότητα του Μακρύ Γιαλού.
Συγκεκριμένα, το νέο γραφείο της Δημοτικής Αστυνομίας αστυνομεύει τις τοπικές κοινότητες του Αγίου Στεφάνου, του Ορεινού, του Σταυροχωρίου και των Σχινοκαψάλων, εδρεύει εντός του Δημοτικού κτιρίου στον Κουτσουρά και είναι επαρκώς «επανδρωμένο» έπειτα από τις ενέργειες του Αντιδημάρχου κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη.

Ήδη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η Υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας διεκπεραίωσε στην περιοχή πλήθος καταγγελιών, οι οποίες αφορούσαν περιπτώσεις καθαριότητας, εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων, ρύπανσης του περιβάλλοντος, ευζωίας ζώων συντροφιάς, καταλήψεις κοινοχρήστων χώρων, παράνομων αποχετεύσεων κ.α.
Πλέον οι δημότες της περιοχής έχουν τη δυνατότητα να καταθέτουν τα αιτήματά τους για επί τόπου αυτοψίες, παράπονα, καταγγελίες και οτιδήποτε άλλο αφορά θέματα αστυνόμευσης της δημοτικής αρχής της περιοχής κάθε Παρασκευή κατά τις ώρες 08:00-11:00.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:
«Ως πρώην Δήμαρχος του Μακρύ Γιαλού γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα και τις αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης λόγω της συνεχούς ανάπτυξης της περιοχής.
Μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε για την επανασύσταση του Αυτοτελούς Τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας της Ιεράπετρας, την οργάνωση και τον εξοπλισμό του, είμαστε πλέον σε θέση να υποστηρίξουμε αυτό το νέο γραφείο Δημοτικής Αστυνομίας στον Κουτσουρά που εξασφαλίζει την ταχύτερη ανταπόκριση και επίλυση των προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής.
Σε μία τέτοια περίοδο οικονομικών δυσκολιών με μεγάλη έλλειψη προσωπικού εμείς όχι μόνο δεν αποδυναμώνουμε τις υπηρεσίες της ΔΕ Μακρύ Γιαλού αλλά αντιθέτως τις ενισχύουμε με νέα γραφεία και κοινωνικές δομές.
Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη, τον προϊστάμενο του τμήματος της Δημοτικής Αστυνομίας Ιεράπετρας κ. Ιωάννη Γαϊτανάκη καθώς και το προσωπικό του Αστυνομικού σταθμού του Κουτσουρά για τη συνεργασία και τη συνεχή προσπάθεια εξασφάλισης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των δημοτών στην ΔΕ του Μακρύ Γιαλού.»
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............