Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης και Εξάρτησης

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Ολομέλειας του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΓΩ», των Δήμων Χολαργού, Παπάγου, Αγίας Παρασκευής και με την υποστήριξη της Επιτροπής Κοινωνικής Ευθύνης και του Κέντρου Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πολιτών της ΕΡΤ.
Οι εργασίες της Ολομέλειας πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 19 και 20 Οκτωβρίου 2018 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή.


Το Πανελλήνιο Δίκτυο Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης, που δημιουργήθηκε το 1996, συνιστά μια άτυπη μορφή σύνδεσης αναγνωρισμένων Φορέων, που αναπτύσσουν Προγράμματα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας σε Ελλάδα και Κύπρο.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών της οι 60 και πλέον συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν την εμπειρία τους από την ανάπτυξη των προγραμμάτων της πρόληψης σε διαφορετικές περιοχές και κοινότητες, να αναδείξουν τα κεντρικά θέματα που απασχολούν αυτήν την περίοδο τους λειτουργούς της πρόληψης, αλλά και να ανταλλάξουν τα όνειρά τους για το μέλλον.
Τα συμπεράσματα από αυτήν την ανταλλαγή θα αξιοποιηθούν στη συνέχεια για τη διαμόρφωση της θεματολογίας της 12ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 6 έως 9 Νοεμβρίου 2019 στο Ηράκλειο, σε συνδιοργάνωση με το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης Δήμου Ηρακλείου.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Το «Welcome Chinese» στην Κρήτη - World Travel Market London 2018 - Από ρεκόρ σε ρεκόρ ο τουρισμός ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Ο Αλέξανδρος Λύρα ξεσηκώνει TSUNAMI- Ο καλλιτέχνης Γιάννης Χαρούλης - Άγιε Μηνά μπεγιροκαβαλάρη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Ζήρος ............. Αφιέρωμα στο χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το Καβούσι του δήμου Ιεράπετρας ............. Η Κριτσά απο τα μεγαλύτερα χωριά της Κρήτης .............