Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης και Εξάρτησης

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Ολομέλειας του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης «ΑΡΓΩ», των Δήμων Χολαργού, Παπάγου, Αγίας Παρασκευής και με την υποστήριξη της Επιτροπής Κοινωνικής Ευθύνης και του Κέντρου Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πολιτών της ΕΡΤ.
Οι εργασίες της Ολομέλειας πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 19 και 20 Οκτωβρίου 2018 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή.


Το Πανελλήνιο Δίκτυο Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης, που δημιουργήθηκε το 1996, συνιστά μια άτυπη μορφή σύνδεσης αναγνωρισμένων Φορέων, που αναπτύσσουν Προγράμματα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας σε Ελλάδα και Κύπρο.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών της οι 60 και πλέον συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν την εμπειρία τους από την ανάπτυξη των προγραμμάτων της πρόληψης σε διαφορετικές περιοχές και κοινότητες, να αναδείξουν τα κεντρικά θέματα που απασχολούν αυτήν την περίοδο τους λειτουργούς της πρόληψης, αλλά και να ανταλλάξουν τα όνειρά τους για το μέλλον.
Τα συμπεράσματα από αυτήν την ανταλλαγή θα αξιοποιηθούν στη συνέχεια για τη διαμόρφωση της θεματολογίας της 12ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 6 έως 9 Νοεμβρίου 2019 στο Ηράκλειο, σε συνδιοργάνωση με το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης Δήμου Ηρακλείου.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Κορνάρεια 2019 με πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Γιώργος Σεφέρης, «Ζήτημα φωτός» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2019 Δήμου Πλατανιά
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ 2019
Δαμάστα Αύγουστος 2019 Εκδηλώσεις
Γιορτή Κίτρου στο Γαράζο απο 18 έως 21 Αυγούστου
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ