Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

Στον Άρη Παπαδογιάννη το «γαλάζιο» χρίσμα για τον δήμο Χανίων

Την αμέριστη στήριξη του στο πρόσωπο του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Χανίων, Άρη Παπαδογιάννη, εκφράζει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ερωτάται για τον υποψήφιο που θα στηρίξει η Πειραιώς στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, στον δήμο της Κρήτης.

Παρότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει ότι δεν θα δοθούν επίσημα «χρίσματα» στους υποψηφίους δημάρχους, έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της στήριξης των υποψηφίων στις πρωτεύουσες των νομών.
Συγκεκριμένα στον δήμο Χανίων, ο πρόεδρος της ΝΔ, έχει δηλώσει από νωρίς την στήριξη του στην υποψηφιότητα του Άρη Παπαδογιάννη, εξαίροντας το προσωπικό του ήθος και την αυτοδιοικητική του πορεία: «Προσωπικά εκφράζω την απόλυτη και ξεκάθαρη στήριξή μου στον Άρη Παπαδογιάννη και στον συνδυασμό του. Είναι ο άνθρωπος που δείχνει ότι πέρα από τη διαχείριση των ζητημάτων της καθημερινότητας, σκέφτεται την επόμενη μέρα. Έχει ένα σχέδιο, ένα όραμα για την πόλη των Χανίων».
ΠΡΟΣΩΠΑ 0 Μιχάλης Μακράκης- Το τραγούδι Ελευθερία ή θάνατος - Νίκος Χασαπλαδάκης-Καβράκι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Δοριές ............. Επίσκεψη στο χωριό Ασκοί ............. Το χωριό Γαλατά του δήμου Μινώα Πεδιάδας ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............