Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018

Ακομα ένα έργο για τους αγρότες στον Δήμο Ιεράπετρας

Τν τοπική κοινότητα Μεταξοχωρίου επισκέφθηκε εχθές το πρωί ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Πέτρο Μαστοράκη, τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης του Δήμου κ. Μιχάλη Καβουσανό και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Κωστή Λαμπράκη.
Αφορμή της επίσκεψης ήταν η ολοκλήρωση της κατασκευής μιας νέας δεξαμενής άρδευσης 500 κυβικών στην θέση «Κοπράνα» η οποία θα καλύψει τις αρδευτικές ανάγκες του αγροτικού πληθυσμού της περιοχής.

Ο κ. Καλαντζάκης τόνισε:
«Μετά την κατασκευή των τεσσάρων δεξαμενών στην περιοχή των Μύθων και του Χριστού ολοκληρώσαμε και την δεξαμενή στο Μεταξοχώρι.
Η συγκεκριμένη δεξαμενή μαζί με την εγκατάσταση νέου αρδευτικού αγωγού μήκους 3,5 χιλιομέτρων και την τοποθέτηση πιεζοθραυστικού φρεατίου που πραγματοποιήθηκε συναποτελούν ένα μεγάλο έργο για τους καλλιεργητές της περιοχής που φέρει κι αυτό τη σφραγίδα της παρούσας δημοτικής αρχής.
Με το εν λόγω έργο ικανοποιήσαμε το χρόνιο αίτημα των αγροτών του Μεταξοχωρίου για αποθήκευση και καλύτερη διαχείριση του νερού άρδευσης.
Όμως τα έργα για τους αγρότες του Δήμου μας δε σταματούν εδώ.
Συνεχίζουμε με μία πληθώρα βελτιώσεων, κατασκευών και παρεμβάσεων σε όλες της τοπικές κοινότητες με αναγκαία έργα που είτε αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, είτε είναι υπό εξέλιξη, είτε οδεύουν ήδη στην ολοκλήρωσή τους, στοχεύοντας στην εξυγίανση των αρδευτικών προβλημάτων και στην αντιμετώπιση λειψυδρίας.»

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής - Ξενοδοχειακές επενδύσεις - Ποιοτική διαμονή σε ξενοδοχείο ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Για τη Χαρούλα Βερίγου (Ζωή Δικταίου)- Νέο τραγούδι Ελευθερία ή θάνατος - Σοφία Μανουσάκη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Καρύδι ............. Επίσκεψη στο χωριό Μάρθα ............. Σητεία η πόλη με τα χιλιάδες σκαλοπάτια ............. Η Κριτσά απο τα μεγαλύτερα χωριά της Κρήτης .............