Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018

Ο Νίκος Χαλκιαδάκης πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ηρακλείου

Οι 500 και πλέον ξενοδόχοι του Ν. Ηρακλείου  συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, μετά τη διάλυση της Ένωσης Ξενοδόχων το 2016.

Η Ένωση έχει δεχθεί πολλές επικρίσεις για τη διάλυσή της, αφού το Ηράκλειο είναι ο μεγαλύτερος τουριστικός νομός της Κρήτης και θεωρείται παράλογο να μην έχει μια δυναμική Ένωση Ξενοδόχων.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο, με προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, ορίστηκαν προσωρινά μέλη του Δ.Σ, με μοναδικό σκοπό την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων της Ένωσης και τη διενέργεια εκλογών για ανάδειξη νέου, οριστικού διοικητικού συμβουλίου.
Μετά τις εκλογές που έγιναν την Τετάρτη 10/10/2018 η διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων του Ν. Ηρακλείου  απαρτίζεται από τους:
  1. Πρόεδρος: Χαλκιαδάκης Νίκος
  2. Α’ αντ/δρος: Μανώλης Μανούσος
  3. Γ. Γραμματέας: Αλέξανδρος Αγγελόπουλος
  4. Μέλος: Κριαράς
  5. Αν.Γραμμ: Σωμαράς
  6. Εύφορος: Τσαμάνδουρας Βασίλης
  7. Β’αντ/δρος : Σηφάκης Γιώργος
  8. Ταμίας: Καλογεράκης Μηνάς
  9. Μέλος: Φαρσάρης Γιώργος
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............