Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Ο Γρηγόρης Πιτσικάκης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ένας ακόμα νέος και εξαιρετικά δραστήριος υποψήφιος, έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Γρηγόρη Πιτσικάκη, γιο του Ιερέα Κωνσταντίνου Πιτσικάκη και της μουσικού Ευαγγελίας Κουτσογιαννάκη, που συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και συμφώνησε να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.


Ο Γρηγόρης Πιτσικάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών του Δηµοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης µε κατεύθυνση στην Ρώσικη Φιλολογία. Σήμερα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και καλλιτεχνικός διευθυντής στο Μουσείο Μουσικών Οργάνων Θύραθεν. Κατέχει δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής, Αρμονίας, Dictee, Μαντολίνου, ενώ μιλάει Ρωσικά, Αγγλικά και Γαλλικά.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Καλωσορίζουμε έναν ακόμα λαμπρό νέο του Μαλεβιζίου, έναν επιστήμονα με πλούσια κοινωνική προσφορά, τον Γρηγόρη Πιτσικάκη. Μαζί και με την Γρηγόρη, προχωράμε μπροστά και πάντα με σεβασμό στην κοινωνία μας, συνεχίζουμε το σημαντικό έργο σε ολόκληρο το Δήμο Μαλεβιζίου, με αποκλειστικό γνώμονα το αναπτυξιακό μέλλον του τόπου μας και την ευημερία των κατοίκων του. Προσωπικά, χαίρομαι ιδιαίτερα όταν οι νέοι άνθρωποι του τόπου μας, πλαισιώνουν αυτή την προσπάθεια και στην εμπειρία προσθέτουν ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Καλωσορίζω λοιπόν τον αγαπητό Γρηγόρη Πιτσικάκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Ο Σύλλογος Ανασεμιά ετοιμάζεται για το Φεστιβάλ «Ερωτόκριτος-Αναγέννηση
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Ακροάσεις της ΣΟΝΕ για Ορχήστρα - Χορωδία - Τραγουδιστές απ' όλη την Ελλάδα
"Κρήτη, μια ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί" - Το πλήρες πρόγραμμα
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ