Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

Ο Γιάννης Κουράκης διεκδικεί την περιφέρεια Κρήτης

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr , ο πρώην. δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, θα διεκδικήσει την περιφέρεια Κρήτης με την στήριξη της Πειραιώς.


Στο επιτελείο της Πειραιώς έχουν αρχίσει η διεργασίες για την ανεύρεση του προσώπου, που θα λάβει την «γαλάζια» στήριξη για την Περιφέρεια Κρήτης. Η επικρατέστερη υποψηφιότητα ειναι του Γιάννη Κουράκη, στο πρόσωπο του οποίου η ΝΔ βλέπει την πρωτιά στην περιφέρεια. Η γενικότερη αίσθηση που προκαλεί η υποψηφιότητα του Γιάννη Κουράκη με την στήριξη της ΝΔ είναι θετική, ενώ ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρθηκε σε μια «ευχάριστη έκπληξη» σχετικά με την υποψηφιότητα της ΝΔ για την Κρήτη.
Υπενθυμίζουμε ότι με την οριστικοποίηση της υποψηφιότητας Κουράκη για την περιφέρεια Κρήτης, εκκρεμεί μόνο η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της ΝΔ για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............