Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Έτοιμη για απογείωση είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια πτήση στον κόσμο

Έτοιμη για απογείωση είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια πτήση στον κόσμο, που θα μεταφέρει τους επιβάτες της από τη Σιγκαπούρη στη Νέα Υόρκη.
Το πρώτο αεροσκάφος της Singapore Airlines θα κάνει το ταξίδι των περίπου 19 ωρών την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου.


Tα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με τα νέα Airbus A350-900ULR, αρχικά τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ από τις 18 Οκτωβρίου θα αυξηθεί η συχνότητά τους με τις πτήσεις να πραγματοποιούνται καθημερινά.
Η SIA είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που παρέλαβε το νέο A350-900ULR. Αξίζει να σημειωθεί, πως στις 23 Απριλίου είχε γίνει και η πρώτη δοκιμαστική πτήση στη Γαλλία.
Ακόμη, τα αεροσκάφη A350-900ULR έχουν σχεδιαστεί, ώστε να προσφέρουν στους επιβάτες μια πιο άνετη εμπειρία, είναι ψηλοτάβανα και διαθέτουν μεγαλύτερα παράθυρα και ειδικό φωτισμό που μειώνει τα συμπτώματα του jetlag.
Τέλος, η κατασκευή του αεροσκάφους επιτρέπει καλύτερη ανακύκλωση του αέρα χάρη στη βελτιωμένη συμπίεση καμπίνας και των επιπέδων υγρασίας στο χώρο.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Σεμινάρια IANOS 2019 - Φεστιβάλ Πολιτισμού Ηρακλείου - Φεστιβάλ Πολιτισμού Χανίων ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Τοπόλια ............. Επίσκεψη στο χωριό Μεταξοχώρι ............. Το χωριό Πιρουνιανά ............. Επίσκεψη στο χωριό Λούμα .............