Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου προς την Περιφέρεια Αττικής

«Οι λυόμενοι οικίσκοι τοποθετήθηκαν, συναρμολογήθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου και σύντομα θα στεγάσουν τις διοικητικές υπηρεσίες» του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηράκλειου, που καταστράφηκαν από τη μεγάλη πυρκαγιά της 23ης Σεπτεμβρίου. Αυτό τονίζεται σε ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε η Διοίκηση του «ΠΑΓΝΗ - Γ.Ν. Βενιζέλειο» προς την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και τον αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Χρήστο Καπάταη, για τη αποστολή, στις 27 Σεπτεμβρίου, από την Περιφέρεια Αττικής, μέσω του Κέντρου Logistics, πέντε μεγάλων οικίσκων-τύπου container προκειμένου να στεγαστεί μέρος των διοικητικών υπηρεσιών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου που καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου με την επιστολή, ευχαριστεί την Περιφέρεια για την άμεση ανταπόκριση, στο σχετικό αίτημα βοήθειας που της απηύθυνε το υπουργείο Υγείας και η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης. Δεν παραλείπει να υπογραμμίζει επίσης ότι «παρά τις μεμονωμένες αντιδράσεις που παρουσιάστηκαν, οι λυόμενοι αυτοί οικίσκοι τοποθετήθηκαν, συναρμολογήθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου και είμαστε στη φάση της ολοκλήρωσης των εργασιών προκειμένου να αποδοθούν προς χρήση». 
Από την πλευρά της, η Περιφέρεια, με ανακοίνωση της σημειώνει ότι «αυτή είναι η αλήθεια στην απόπειρα απομείωσης της προσφοράς προς το Βενιζέλειο» αναφερόμενη σε αρνητικά σχόλια που εκφράστηκαν κατά το προηγούμενο διάστημα από τον πρόεδρο της Ένωσης Εργαζομένων του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, σχετικά με την κατάσταση των οικίσκων και τονίζει ότι μέσω του Κέντρου Logistics, το οποίο αποτελεί αναγνωρισμένη καλή πρακτική από το Συμβούλιο της Ευρώπης, θα συνεχίσει με τη συντονισμένη δράση του να βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται. 
ΠΗΓΗ - ΑΠΕ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ