Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018

Εκδήλωση στην Αθήνα με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων με την συμμετοχή του (ΚΗΦΗ) Δήμου Χερσονήσου.

Στην Πρώτη Πανελλήνια Δράση Συλλόγου Εργαζομένων ΚΗΦΗ που πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα σε ανοικτή εκδήλωση στην Αθήνα (στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπουζιάνη υπό την αιγίδα του Δήμου Δάφνης - Υμηττού) με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων, συμμετέχει το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Δήμου Χερσονήσου.


Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο στήριξης ενεργειών που στόχο έχουν την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ κοινωνικών φορέων και συλλόγων, την ενίσχυση της κοινωνικής συμμετοχής, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν στην παροχή υπηρεσιών προς τους ηλικιωμένους σε πρωτοβάθμιο επίπεδο. Περιλαμβάνει ενημερωτικές ομιλίες με θέμα το έργο και τον αναβαθμισμένο ρόλο των Κοινωνικών Δομών «Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων», πλαισιώνεται από έκθεση χειροποίητων δημιουργιών των ωφελούμενων των Προγραμμάτων ΚΗΦΗ σε όλη την ελληνική επικράτεια και συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό που αποτυπώνει τις δράσεις-δραστηριότητες των ηλικιωμένων στις δομές.
Επίσης, αύριο Τρίτη 2 Οκτωβρίου και ώρα 9 το πρωί, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Χερσονήσου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με ζωντανή μουσική για τα μέλη του στην κατασκήνωση Κοκκίνη Χάνι.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Έτος 1941 και οι Γερμανοί ανακαλύπτουν τον Λαβύρινθο της Μεσσαράς
Σας παρουσιάζουμε τα μνημεία της κρητικής φύσης
Κάπως έτσι μεγαλώσαμε την δεκαετία του 1970

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ