Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βαρύπετρο Χανίων

Έχοντας πάντοτε ως γνώμονα και ως στόχο, την καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους και τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών του τόπου, ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινίασε το Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βαρύπετρο, παρουσία του Δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα που έκοψε την κορδέλα μάζι με άλλους φορείς της αυτοδιοίκησης.


Παρά τις αντίθετες προβλέψεις, περί άσχημων καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση (καιρού επιτρέποντος) κύλησε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αποτέλεσε μια γιορτή για την ευρύτερη περιοχή του Βαρυπέτρου του Δήμου Χανίων. Τα παιδιά μάλιστα, μαθητές του δημοτικού σχολείου της περιοχής, εγκαινίασαν ουσιαστικά τον νέο χλοοτάπητα του γηπέδου, παίζοντας με την ...ψυχή τους και έδωσα το “σύνθημα” για την ευρύτερη καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους στο Βαρύπετρο του Δήμου Χανίων.
p2
Εκτός του Δημάρχου Χανίων, στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ι. Μαλανδράκης, οι Αντιδήμαρχοι Χανίων κκ. Γ. Ξανθουδάκης, Στ. Φιωτάκης και Ιω. Μαράκης, ο πρόεδρος του Δημ. Γηροκομείου Χανίων κ. Γ. Κουκλάκης, η πρόεδρος της Τ.Κ. Βαρυπέτρου κ. Κασσιανή Πατρικάκη, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων κ. Κ. Κωνσταντινίδης, άλλοι περιφερειακοί και τοπικοί φορείς καθώς επίσης και το Δ.Σ. του τοπικού συλλόγου Α.Ο.Χάλης, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Ι. Κασσελάκη.
p3
Κατά το χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας ανέφερε: 
“Όλοι μαζί καταφέραμε να κάνουμε λειτουργικό αυτό το γήπεδο του Βαρυπέτρου. Είναι μάλιστα το δεύτερο γήπεδο που αποκτά η περιοχή, μετά από εκείνο της Χαρωδιάς. Είναι πολύ σημαντικό που ο Δήμος Χανίων προσπαθεί να αναβαθμίσει τις υποδομές και εν προκειμένω τις αθλητικές υποδομές. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε. Συνεργαζόμαστε με την Περιφέρεια και με άλλους φορείς, ώστε τα αποτελέσματα να είναι τα καλύτερα δυνατά για τον τόπο μας”.

p4
Να τονιστεί ότι στο πλαίσιο της ανακαίνισης του Δημοτικού γηπέδου Βαρυπέτρου, τοποθετήθηκαν νέος συνθετικός χλοοτάπητα, προβολείς, αποδυτήρια, ενώ έγιναν και άλλες εργασίες ώστε το γήπεδο να καταστεί λειτουργικό.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων τελέστηκε αγιασμός, ενώ μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε κέρασμα για τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Οι παλιοί νερόμυλοι στην περιοχή Λιναρές του χωριού Μυρσίνη
Ο Σάντολος του κοπελιού
Ο μεσημεριανός καλοκαιρινός ύπνος
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Ο ιερός ναός του Αγίου Πνεύματος στο εγκαταλελημένο χωριό Αξέντι
Οι τοίχοι έχουν την δική τους ιστορία

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ