Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018

Μικροί μαθητές στο Δημοτικό Κυνοκομείο ενημερώνονται για τα αδέσποτα, την φροντίδα και την υιοθεσία τους

Τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κυνοκομείου στην περιοχή της Φοινικιάς Ηρακλείου επισκέφθηκαν χθες, Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, 40 περίπου μαθητές της Ε και Στ Τάξης του Ζάννειου Εκπαιδευτηρίου. 


Τους μικρούς μαθητές ξενάγησε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κυνοκομείου ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Πέτρος Ινιωτάκης που παράλληλα φρόντισε να τους μιλήσει για την φροντίδα αδέσποτων αλλά και δεσποζόμενων ζωών, αλλά ακόμα και για την διαδικασία υιοθεσίας των αδέσποτων. Τα παιδιά είδαν από κοντά τα αδέσποτα που αυτή την εποχή έχουν την φροντίδα των ανθρώπων του Δημοτικού Κυνοκομείου, έμαθαν για τις διαδικασίες που ακολουθούνται μέσα στη δομή που είναι μία από τις πιο σύγχρονες στην χώρα, έλυσαν τις απορίες τους και φεύγοντας πήραν μαζί τους και ένα ενημερωτικό σημείωμα αναφορικά με τα αδέσποτα ζώα.Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δημοτικό Κυνοκομείο έχει ανοικτές τις πόρτες του για όποιο σχολείο θελήσει να πραγματοποιήσει επίσκεψη προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές για τα αδέσποτα, την φροντίδα τους και την δυνατότητα υιοθεσίας που υπάρχει.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Στο Τσαλικάκι βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας
Στο Γάζι ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Κατσαμάς – Τριαλώνη στο πλευρό Μποκέα για το τοπικό Γαζίου
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Tο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου .............