Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

Με επιτυχία οι ιστιοπλοϊκοί αγώνα στην Παντάνασσα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ιστιοπλοϊκός αγώνας κλάσης J/24 που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης – Ν.Ο.Γ.Κ. το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου.Στον αγώνα συμμετείχαν 8 σκάφη και 40 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ο καιρός ήταν ιδανικός και πραγματοποιήθηκαν συνολικά 6 ιστιοδρομίες.

Την πρώτη θέση κατέκτησε το σκάφος J Mania του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Ταγαρόπουλο, τη δεύτερη θέση το σκάφος ΕΥΝΙΚΗ Ι του Ιστιοπλοΐκού Ομίλου Αγίου Νικολάου με κυβερνήτη τον Δημήτρη Αλτσιάδη και την τρίτη θέση το σκάφος ΚΙΚΑ του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης με κυβερνήτη την Χριστίνα Γαράκη.
Με την ολοκλήρωση του ιστιοπλοϊκού αγώνα, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ροδιάς Γιάννη Στρατάκη και τον Πρόεδρο του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης Χάρη Μαμουλάκη.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Γ.Κ. συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία του αγώνα και τους χορηγούς του Sail Marine, Κρητικό Φούρνο και SailingCrete για τη στήριξη του αγώνα, την ΑΝΕΚ για τη συνεχή στήριξη στις μετακινήσεις, καθώς επίσης και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου και το Λιμεναρχείο Παντάνασσας για την συνεργασία.


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............