Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

Η Μαρία Δρουγκάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη στο δήμο Μαλεβιζίου

Μια ακόμα δραστήρια, νέα και αξιόλογη υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Μαρία Δρουγκάκη που συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και συμφώνησε να είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.


Η Μαρία Δρουγκάκη διετέλεσε Δ/ντρια Πωλήσεων Κρήτης σε γνωστή αεροπορική εταιρεία, είναι πολύτεκνη μητέρα με τέσσερα παιδιά και έχει έντονη συμμετοχή στα κοινά. Είναι Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου & 3ου δημοτικού Σχολείου Γαζίου, μέλος του Συλλόγου Γυναικών Μαλβαζία και επιθυμία της είναι να συμβάλει στην ενίσχυση του έργου της Δημοτικής Αρχής.


Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Καλωσορίζουμε στην δημοτική μας παράταξη μια νέα, κοινωνικά ευαίσθητη, δυναμική και δραστήρια γυναίκα, την Μαρία Δρουγκάκη. Μαζί και με την Μαρία, σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα στο Δήμο μας, συνεχίζουμε την υλοποίηση ενός ρεαλιστικά φιλόδοξου αναπτυξιακού προγράμματος για το Μαλεβίζι και τους ανθρώπους του και προχωράμε μπροστά. Με σεβασμό στην κοινωνία, υπεύθυνα και αξιόπιστα, με ισχυρές και άκρως εποικοδομητικές συνεργασίες με τους τοπικούς φορείς. Και προσωπικά, με χαροποιεί ιδιαίτερη όταν σε αυτή την προσπάθεια, έρχονται να συμβάλλουν νέα και δραστήρια μέλη της κοινωνίας του Μαλεβιζίου. Στελέχη της κοινωνίας μας με όρεξη και όραμα για το Μαλεβίζι, νέες ιδέες και ενθουσιασμό για το αύριο του τόπου μας.
Καλωσορίζω λοιπόν και προσωπικά την αγαπητή Μαρία Δρουγκάκη και της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............