Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

Το νέο μεγαλομέτοχο του ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση υποδέχτηκε στη Λότζια ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Τον νέο μεγαλομέτοχο και πρόεδρο του ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση, υποδέχτηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου, στο γραφείο του στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.
Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και παρευρέθησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς, ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο Γιώργος Σαμαράς και συνεργάτες του επενδυτή.


Ο Δήμαρχος καλωσόρισε στο Ηράκλειο τον κ. Μπούση και αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία, τόνισε ότι ο Δήμος θα στηρίξει αυτήν την προσπάθεια, με όποιον τρόπο μπορεί. Ο κ. Μπούσης από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και του εξήγησε τα σχέδια του για να κάνει ξανά τον ΟΦΗ μεγάλο.


Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Δήμαρχος δήλωσε:
«Πιστεύω ότι ο κ. Μπούσης και οι συνεργάτες του έχουν το όραμα και την ικανότητες να εκμεταλλευτούν την τεράστια δυναμική του ΟΦΗ και να τον ανεβάσουν εκ νέου στο επίπεδο που αρμόζει στην ιστορία του, αυτό του μόνιμου πρωταγωνιστή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάτι το οποίο ευχόμαστε όλοι.
Εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι ούτε στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης, ούτε στη συζήτηση μας, ο κ. Μπούσης και οι άνθρωποι που τον πλαισιώνουν, αναλώθηκαν σε μεγάλα λόγια και εύκολες υποσχέσεις. Αυτό είναι ενδεικτικό της σοβαρότητας της προσπάθειάς τους, την οποία εμείς ως Δήμος Ηρακλείου θα στηρίξουμε, πάντα, βέβαια, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας».
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ