Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018

Χρύσα Χατζημαρκάκη: «Εγγυόμαστε και φέτος τη φιλοξενία της AgroExpo στην Ιεράπετρα»

Απαράδεκτα κρίνουμε συγκεκριμένα δημοσιεύματα ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων μαζικής ενημέρωσης με τίτλο «Όχι του Δήμου στην AgroExpo».
Ο Δήμος Ιεράπετρας όχι μόνο δεν πρόκειται να βάλει ποτέ οποιοδήποτε εμπόδιο στην διοργάνωση της AgroExpo αλλά ως συνδιοργανωτής θα συμβάλλει όπως πάντα στην ομαλή διεξαγωγή της έκθεσης, που αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την πόλη μας.
Ο Δήμος Ιεράπετρας, η Περιφέρεια Κρήτης και το Επιμελητήριο Λασιθίου εγγυώνται όπως και κάθε χρόνο την φιλοξενία της AgroExpo στην Ιεράπετρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Επομένως δημοσιεύματα που δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις όχι μόνο μηδενίζουν όλη τη δουλειά και την προσπάθεια που έχει γίνει από το Δήμο για την τεράστια αναβάθμιση των γηπέδων αλλά ταυτόχρονα προσβάλλουν κατάφωρα όλους αυτούς που έχουν εργαστεί και συνεχίζουν να δουλεύουν προς αυτό το σκοπό.Για όλα τα στάδια και τους αθλητικούς χώρους του Δήμου έχουν δαπανηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα πάνω από 300.000€ και ο σκοπός όλων των εργασιών δεν είναι άλλος από το να απολαμβάνουν οι ομάδες της πόλης, οι αθλητές, οι αθλητικοί σύλλογοι και οι πολίτες άριστες συνθήκες άθλησης σε αξιοπρεπείς υποδομές.
Αναρωτιέμαι λοιπόν το λόγο που επιλέγονται παραπλανητικοί τίτλοι που οδηγούν σε ψευδή συμπεράσματα προσπαθώντας να θίξουν την εικόνα της δημοτικής αρχής.
Τι σκοπό εξυπηρετούν άραγε αλλά και ταυτόχρονα πόσο επικίνδυνες είναι οι απόπειρες παραπληροφόρησης των πολιτών για τη διατήρηση της αξιοπιστίας ενός μέσου;
Ας αναλογιστούμε.»
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Η ''Πασιφάη'' το ''παλιότερο'' κρητικό μαγαζί στην Αθήνα.
Αμπάς: Ο καταρράκτης της νότιας Κρήτης με ύψος 145 μέτρων προκαλεί δέος
Το χωριό με το παράξενο όνομα που όλοι μιλούν Κρητικά αλλά κανένας δεν είναι απο την Κρήτη
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Τα Χεντέκια το σημερινό στάδιο Ελευθερίας της πόλης του Ηρακλείου
Οι προσφυγικές περιοχές του Ηρακλείου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ