Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

Επιχορήγηση 773.532,58 ευρώ δόθηκε απο το Υπουργείου Οικονομικών στο Δήμο Μαλεβιζίου

Με το ποσό των 773.532,58 ευρώ ενισχύεται ο Δήμος Μαλεβιζίου, έπειτα από την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, για την κάλυψη παλαιών οικονομικών υποχρεώσεων.

Πρόκειται για υποχρεώσεις που προέρχονται από δικαστικές αποφάσεις και με τον τρόπο αυτό, το Υπουργείο ανταποκρίνεται σε ένα αίτημα που είχε κατατεθεί από τον Δήμο Μαλεβιζίου, αναγνωρίζει και ενισχύει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες και τον αγώνα της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη του Μαλεβιζίου.


Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, στο Δήμο μας τα τελευταία χρόνια καταβάλλεται μια τεράστια και άκρως αποτελεσματική προσπάθεια εξορθολογισμού των οικονομικών μας, με απτά αποτελέσματα. Έχουμε καταφέρει πραγματικά να βάλουμε τάξη, να εξοφλούμε έγκαιρα τις δανειακές υποχρεώσεις που έρχονται από το παρελθόν, ενώ ταυτόχρονα, να χρηματοδοτούμε με ίδιους πόρους πολλά έργα πνοής σε ολόκληρο το Μαλεβίζι. Και όλα αυτά, μέσα στο εξαιρετικά αρνητικό, γενικότερο οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων ετών.
Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω θερμά για την υποστήριξη τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και τον ειδικό συνεργάτη του, Μαρίνο Ρουσσιά, όπως επίσης και τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη ο οποίος για μια ακόμα φορά είναι συμπαραστάτης της Δημοτικής Αρχής και με τις καθοριστικές παρεμβάσεις του συμβάλει στην ενίσχυση των προσπαθειών μας. Πολλά μπράβο επίσης αξίζουν στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου μας Θανάση Κύρκο και όλα τα στελέχη της Οικονομικής μας Υπηρεσίας, για το πολύ καλό αποτέλεσμα που καταφέρνουν».
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Κώστας Μαμουλάκης μας ενώνουν πολλά έχουμε κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για το Μαλεβίζι.
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού τμήματος του Νίκου Καραμανωλάκη
Με τον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης συναντήθηκε η Λιάνα Σταρίδα
Ξανά στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού η Μαρία Τζιράκη - Παττακού
Στη Τύλισο ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι
Ο Δήμαρχος Ανωγείων Εμμανουήλ Καλλέργης ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Μητάτο του δήμου Σητείας ............. Τα χωριό Κεράσσα ( κερνώ ) ............. Η παραθαλάσσια Σταλίδα ............. Το χωριό Sikillu η σημερινή Καλλονή .............