Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

6ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων με το μήνυμα “Ολοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι”

Το μήνυμα: “Ολοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι” θα στείλει σήμερα το 6ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων καθώς περιλαμβάνει αφιέρωμα στα Άτομα με Αναπηρία.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταινίες που προσεγγίζουν έναν ευαίσθητο κόσμο με ιδιαίτερες δυναμικές αλλά και αδυναμίες: Άνθρωποι, οικογένειες, μικρές ή μεγάλες κοινότητες που διεκδικούν τα δικαιώματα τους σε μια κοινωνία που δεν είναι πάντα αλληλέγγυα.
«Ο αδελφός μου» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη, το ντοκιμαντέρ «Είμαι ένας χορευτής» που σκηνοθετεί ο Σταύρος Πετρόπουλος  και η ταινία «Με την καρδιά μου» του γυμνασίου Αλικιανού προβάλλονται στην ζώνη 8 μ.μ. – 10 μ.μ. παρουσία των σκηνοθετών καθώς και πρωταγωνιστών αλλά και εκπροσώπων της παραγωγής των ταινιών.
Επίσης η ταινία «Κωφό Παιδί / Deaf Child» σε σκηνοθεσία Alex De Ronde προβάλλεται στην ζώνη 10 – 12 και ολοκληρώνει θεματικό αφιέρωμα του Φεστιβάλ.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα του 6ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.chaniafilmfestival.com/movies


Το πρόγραμμα του διημέρου
Τρίτη 30/10
Αίθουσα Α:
•18.15 – 20.00: Visit, Banshee, The Blood of the Wolves, One hundred years running, Because ofa Little Apple, Twin Islands, Implied, Wuthering Heights, Dollhouse.
•20.15 – 22.00: Ο Αδερφός μου, Είμαι ένας χορευτής, Με την καρδιά μου.
•22.15 – 24.00: Pigeon, Deux Mains, Deaf Child.

Αίθουσα Β:
•18.15 – 20.00: Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio.

Τετάρτη 31/10
Αίθουσα Α:
•18.15 – 20.00: Half Yard, Οι Καθαριστές.
•20.15 – 22.00: Fake News. Η ταινία θα προβληθεί σε επανάληψη και θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα: “Από τα fake news στη δημοσιογραφία: Ενα like… δρόμος!”.
•22.15 – 24.00: Κατάψυξη, Border Souls, Θεσσαλονίκη 1917: η φωτιά που γέννησε μια πόλη.

Αίθουσα Β:
•18.00-20.00: Παρουσίαση του βιβλίου: “Αρχιτέκτονας Αυτοβιογραφείται” του Νικόλα Κακατσάκη.

 6ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων με το μήνυμα  “Ολοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι” 
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Apollonia Farm με 14 βραβεία - World Travel Market London 2018 - Από ρεκόρ σε ρεκόρ ο τουρισμός ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Ο Αλέξανδρος Λύρα ξεσηκώνει TSUNAMI- Ο καλλιτέχνης Γιάννης Χαρούλης - Άγιε Μηνά μπεγιροκαβαλάρη ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Επίσκεψη στο χωριό Ζήρος ............. Αφιέρωμα στο χωριό Άγιος Θωμάς ............. Το Καβούσι του δήμου Ιεράπετρας ............. Η Κριτσά απο τα μεγαλύτερα χωριά της Κρήτης .............