Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

Έφυγε απο την ζωή σε ηλικία 60 χρονών ο κρητικός μάνατζερ παικτών Βασίλης Ευαγγελινός

Η Επιστροπή μπάσκετ του ΟΦΗ καθώς και η διοίκηση του Εργοτέλη, εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις
Σε ηλικία 60 χρονών, ο Βασίλης Ευαγγελινός ''έφυγε'' από τη ζωή. Ο κρητικός μάνατζερ παικτών είχε συνδέσει το όνομα του με τους σπουδαιότερους παίκτες που πέρασαν από την χώρα μας. ΟΦΗ και Εργοτέλης εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις:

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ
''Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Ευαγγελινού που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 60 χρονών.
Ο Βασίλης Ευαγγελινός ήταν ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με την έλευση μερικών από τους μεγαλύτερους παίκτες στην Ελλάδα και αποτελούσε πάντα φίλο όλων των Κρητικών ομάδων.
Ένας άνθρωπος που αποτέλεσε συνώνυμο του ελληνικού μπάσκετ και για τον οποίο ήταν πάντα υπερήφανο το Ηράκλειο και η Κρήτη που διαφήμιζε το άθλημα σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη.''
Στην ανακοίνωσή του, το τμήμα μπάσκετ του Εργοτέλη αναφέρει: "Μία σημαντική μορφή της ιστορίας της ομάδας μας αλλά και με τεράστια συμμετοχή στην σύγχρονη ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ έφυγε σήμερα!Καλό ταξίδι Βασίλη Ευαγγελινέ,θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του"
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019
Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»
Σωκράτης Κεφαλογιάννης: “Να φτιάξουμε τ’ Ανώγεια του μέλλοντος για μας και τα παιδιά μας”
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη
Η Ευαγγελία Φασουλάκη με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου
Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μινώα Πεδιάδας κατέθεσε ο Γιώργος Ε. Κασσάκης
Η Λεμονιά Σφακιανάκη υποψήφια δημοτ.σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χερσονήσου

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τα ιστορικά Ανώγεια ............. Επίσκεψη στο όμορφο χωριό Βρύσες ............. Το χωριό Ο Μέρωνας Αμαρίου ............. Επίσκεψη στο χωριό Κρουσώνας .............