Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

Έφυγε απο την ζωή σε ηλικία 60 χρονών ο κρητικός μάνατζερ παικτών Βασίλης Ευαγγελινός

Η Επιστροπή μπάσκετ του ΟΦΗ καθώς και η διοίκηση του Εργοτέλη, εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις
Σε ηλικία 60 χρονών, ο Βασίλης Ευαγγελινός ''έφυγε'' από τη ζωή. Ο κρητικός μάνατζερ παικτών είχε συνδέσει το όνομα του με τους σπουδαιότερους παίκτες που πέρασαν από την χώρα μας. ΟΦΗ και Εργοτέλης εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις:

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ
''Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Ευαγγελινού που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 60 χρονών.
Ο Βασίλης Ευαγγελινός ήταν ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με την έλευση μερικών από τους μεγαλύτερους παίκτες στην Ελλάδα και αποτελούσε πάντα φίλο όλων των Κρητικών ομάδων.
Ένας άνθρωπος που αποτέλεσε συνώνυμο του ελληνικού μπάσκετ και για τον οποίο ήταν πάντα υπερήφανο το Ηράκλειο και η Κρήτη που διαφήμιζε το άθλημα σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη.''
Στην ανακοίνωσή του, το τμήμα μπάσκετ του Εργοτέλη αναφέρει: "Μία σημαντική μορφή της ιστορίας της ομάδας μας αλλά και με τεράστια συμμετοχή στην σύγχρονη ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ έφυγε σήμερα!Καλό ταξίδι Βασίλη Ευαγγελινέ,θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του"
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Οι παλιοί νερόμυλοι στην περιοχή Λιναρές του χωριού Μυρσίνη
Ο Σάντολος του κοπελιού
Ο μεσημεριανός καλοκαιρινός ύπνος
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Σας παρουσιάζουμε με 450 φωτογραφίες την πόλη της Σητείας
Το εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στον Ψηλορείτη

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ