Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 6ο Τουρνουά Μπριτζ «Κώστας Σκανδάλης» 2018

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 6ο Τουρνουά Μπριτζ «Κώστας Σκανδάλης» 2018, που διοργανώθηκε για μια ακόμα χρονιά από τον Όμιλο Μπριτζ Ηρακλείου (Ο.Μ.Η.) στο ξενοδοχείο Fodele Beach and Water Park HolidayResort, το 2ήμερο 27 και 28 Οκτωβρίου.
Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 70 αθλητές, οι περισσότεροι από την Κρήτη, ξεπερνώντας κατά πολύ την συμμετοχή προηγούμενων ετών. Στα συγκεντρωτικά αποτελέσματα, πρώτευσαν, στην κατηγορία ΟΠΕΝ, οι Α. Κανακάκις (ποσοστό 61,76%), Ε. Φρονιμάκης (61,76%) και Ι. Προκοπίου (59,97%), ενώ στην κατηγορία 1-9 πρώτευσαν οι Σ. Κάχρης (59,79%), Α. Τζεδάκης (59,79%) και Α. Γιαννουλάκη (59,67%). Ειδικά κύπελλα δόθηκαν και σε αθλητές μικρότερων κατηγοριών που συμμετείχαν στον αγώνα.


Το τουρνουά υποστήριξε ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής − Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.), χορηγώντας τα έπαθλα του αγώνα, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε ο Νεκτάριος Ανδρεαδάκης, δημοτικός σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, καθώς και ο Λάμπρος Μαυρογενάκης, Διευθυντής του ξενοδοχείου Fodele Beach and Water Park Holiday Resort.

Ο Ο.Μ.Η. ευχαριστεί τους αθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. για την χορηγία των επάθλων, το προσωπικό, τα στελέχη και την διοίκηση του ξενοδοχείου Fodele Beach and Water ParkHoliday Resort για την άψογη συνεργασία και για την φιλοξενία στους χώρους του.Υπενθυμίζεται ότι το μπριτζ, μαζί με το σκάκι, είναι τα μοναδικά πνευματικά αθλήματα που έχουν αναγνωριστεί από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Το μπριτζ παίζεται με τράπουλα, αλλά αντίθετα με άλλα παιχνίδια με χαρτιά δεν είναι τυχερό παιχνίδι. Για να παιχτεί σε υψηλό επίπεδο απαιτεί ικανότητα συγκέντρωσης, μνήμη και ικανότητα συνδυασμού πληροφοριών για την εξαγωγή των σωστών συμπερασμάτων.
Περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο Μπριτζ Ηρακλείου μπορείτε να βρείτε μέσω των ιστοσελίδωνwww.fb.com/HeraklionBridgeClub και www.heraklion-bridge.ga.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
Κορνάρεια 2019 με πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις
Φεστιβάλ τεχνών 2019 του δήμου Φαιστού απο 19 έως 30 Αυγούστου
Πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» του Δήμου Μυλοποτάμου
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Γιώργος Σεφέρης, «Ζήτημα φωτός» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2019 Δήμου Πλατανιά
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»
Πολιτιστικές εκδηλώσεις ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ 2019
Δαμάστα Αύγουστος 2019 Εκδηλώσεις
Γιορτή Κίτρου στο Γαράζο απο 18 έως 21 Αυγούστου
«Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Χανιά 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ